Call of Duty: Black Ops III

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Activision Blizzard en uitgegeven door Treyarch

  7

  Call of Duty: Black Ops III Artikelen

  Call of Duty Black Ops - Het verhaal tot nu toe

  De nieuwe Call of Duty komt eraan en met alle hints die we tot nu toe gekregen hebben, lijkt het een Black Ops game te worden. Om toch goed voorbereid de game in te stappen hebben wij het verhaal van Call of Duty Black Ops tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  Call of Duty: Black Ops III Nieuws

  PlayStation Plus games juli 2018 bekendgemaakt

  PlayStation Plus gebruikers opgelet! De PlayStation Plus games juli 2018 zijn onthuld. Deze maand staat Absolver voor je klaar en ook kun je genieten van Heavy Rain. Dat is niet het enige.

  Black Ops 4 pre-order komt met 'nieuwe mappen' naar Black Ops 3

  Tijdens de Sony E3 persconferentie is er een pakket aan remastered mappen aangekondigd waarmee Call of Duty Black Ops 3 spelers aan de slag kunnen. De voorwaarde om hiermee aan de slag te gaan is een Black Ops 4 pre-order plaatsen.

  Call of Duty Black Ops III Zombies maps nu los verkrijgbaar

  Het is alweer drie geleden nadat een van de Call of Duty-ontwikkelaars Treyarch, het derde deel in de Black Ops-serie uitbracht. In Black Ops III had je net zoals voorgaande delen de welbekende zombie-modus. Uitgever Activision bracht verschillende Call of Duty Black Ops III Zombies maps als DLC uit. Nu kan je DLC zombie-maps ook los kopen.

  Call of Duty Black Ops 3 update voegt nieuwe map en modus toe

  Er komt een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 update aan. Met de update komen er een nieuwe map en modus naar het spel.

  Black Ops 3 Summer Event zorgt voor nieuwe wapens en camouflage

  Het Black Ops 3 Summer Event levert de gamer onder andere nieuwe wapens op. Ook kun je rekenen op een nieuwe camouflage-outfit. Het Summer Event duurt tot 1 augustus en is vannacht begonnen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.