Call of Duty: Black Ops II Nieuws

  Call of Duty Black Ops 2 update voor Xbox One uitgebracht

  Er is een Call of Duty Black Ops 2 update voor de Xbox One uitgebracht. De update is gerelateerd aan het Backwards Compatibility programma. De game had eerder enkele problemen via het Backwards Compatitbility programma.

  Call of Duty Black Ops 2 backwards compatible op Xbox One

  Microsoft heeft wederom een grote titel toegevoegd aan haar aanbod van backwards compatible games. Gisteravond werd namelijk bekendgemaakt dat Call of Duty Black Ops 2 backwards compatible te spelen is op de Xbox One.

  Call of Duty aanbieding in de Humble Store weekend sale

  Liefhebbers van Call of Duty opgelet: in de Humble Store weekend sale zijn meerdere Call of Duty games en DLC-pakketten tegen een verlaagde prijs verkrijgbaar. Deze Call of Duty aanbieding geldt voor zowel nieuwe als oude games in de shooter franchise, van Infinite Warfare tot Call of Duty 2.

  Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Black Ops 2 spelersaantal ligt nog op 12 miljoen spelers

  Call of Duty: Black Ops 2 mag dan al drie jaar oud zijn, de game wordt nog door miljoenen mensen gespeeld. Het Black Ops 2 spelersaantal ligt namelijk op 12 miljoen spelers, volgens Activision.

  Black Ops is de meest populaire Call of Duty serie volgens Activision

  Call of Duty: Black Ops is de meest gespeelde serie uit de Call of Duty geschiedenis, volgens Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

  Black Ops 3? Mysterieuze snapchat link in Call of Duty Black Ops 2

  Call of Duty krijgt bijna elk jaar een nieuwe game. Na de recentelijke update van Call of Duty: Black ops 2 hebben de console versies een mysterieuze poster hangen. De PC-versie heeft echter geen spookje op de posters. Betekent dit een Call of Duty: Black Ops 3?

  Call of Duty franchise verkoop op 175 miljoen exemplaren

  Sinds het eerste deel in 2003, staat de Call of Duty franchise verkoop op maar liefst 175 miljoen exemplaren. Dat duizelingwekkende aantal maakte uitgever Activision bekend, naar aanleiding van het Call of Duty Championship in Los Angeles vandaag.

  Treyarch maakt nieuwe Call of Duty - Kan het World at War 2 zijn?

  Uitgever Activision heeft aangekondigd dat Treyarch de nieuwe Call of Duty, die volgend jaar moet gaan verschijnen, aan het ontwikkelen is. De geruchten gaan dat de ontwikkelaar werkt aan Call of Duty World at War 2.

  Call of Duty franchise harkt 10 miljard dollar binnen

  De Call of Duty-franchise heeft sinds het eerste deel in 2003 meer dan 10 miljard dollar (8 miljard euro) opgebracht. Dat zegt Bobby Kotick, CEO van uitgever Activision-Blizzard.

  Call of Duty: Ghosts en Black Ops II geven Double XP tot Halloween

  Call of Duty: Ghosts en Call of Duty: Black Ops II geven spelers tot 31 oktober om 18.00 uur dubbele XP in de multiplayer. Dat hebben ontwikkelaars Treyarch en Infinity Ward via Twitter aangekondigd.

  Call of Duty: Black Ops II rechtszaak begint 16 oktober

  De Call of Duty: Black Ops II rechtszaak gaat 16 oktober van start. Voormalig dictator van Panama Manuel Noriega heeft uitgever Activision Blizzard aangeklaagd wegens zijn verschijning in de game. Hij zou misdaden begaan in de game waardoor hij, volgens zijn aanklacht, verkeerd werd afgeschilderd.

  Opkomst Call of Duty in CODumentary

  Nee, we nemen je niet in de maling met een woordgrap, Fizz Films komt echt in december met CODumentary, een documentaire over Call of Duty.

  Wii U versie Call of Duty: Black Ops II krijgt DLC twee jaar later

  De Wii U versie van Call of Duty: Black Ops II heeft deze week een update gekregen. Opvallend is dat eindelijk de map Nuketown 2025 aan het spel is toegevoegd.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 3

  Ook vandaag zijn er weer allemaal games in de aanbieding op de Xbox 360. Wat dacht je van een aantrekkelijk prijs voor Assassin's Creed: Liberation of Plants vs Zombies Garden Warfare? We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Meer interesse in oude Call of Duty dan Ghosts

  Twee keer zoveel spelers spelen Call of Duty Black: Ops II, in vergelijking met Call of Duty: Ghosts op Steam. Black Ops 2 piekte dit weekend met 9,040 duizend, terwijl Ghosts piekte met maar 4,574 duizend spelers.

  Steam Holiday Sales gaan onverminderd door

  De kerstman mag dan misschien alweer onderweg zijn naar zijn huisje op de Noordpool, Steam is nog niet klaar met geven. Tot 3 januari blijven er games flink in de uitverkoop gaan.

  Bekijk allerlei gekke Call of Duty statistieken

  Heb je je ooit afgevraagd hoeveel kogels er zijn afgevuurd in de Call of Duty games? Of hoeveel Care Packages er gedropt zijn sinds deze killstreak in een COD-titel opdook? Zoek niet verder.

  Laatste Black Ops II DLC vandaag uit voor PC en PS3

  PC -en PlayStation 3-gebruikers kunnen vanaf vandaag aan de slag met de laatste Call of Duty: Black Ops II DLC. Apocalypse was al een tijdje te koop voor de Xbox 360, maar verschijnt nu ook voor de andere platformen.

  Double XP weekend Call of Duty: Black Ops II

  Call of Duty spelers kunnen weer aan de bak. In Call of Duty: Black Ops II kun je dit weekend namelijk dubbele ervaringspunten verdienen. Daarnaast krijgen de Xbox 360 spelers een leuke extra.

  Black Ops 2 DLC deze maand naar PC en PS3

  Afgelopen maand mochten gamers van de Xbox 360 al aan de slag met de nieuwe downloadbare content van Call of Duty: Black Ops 2. Vanaf 27 september is het echter ook zo ver voor de PC en PlayStation 3 met het pakket Apocalypse.

  Call of Duty centraal in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  Inmiddels is er weer een nieuwe aanbieding op de Xbox 360. De Deal of the Week staat deze week geheel in het teken van de Call of Duty franchise.

  Call of Duty: Black Ops II - Apocalypse onthuld

  Het laatste mappenpakket van Call of Duty: Black Ops II is in zicht. Vanaf 27 augustus kunnen gamers met een Xbox 360 'Apocalypse' downloaden. Een pakket met zoals gebruikelijk vier nieuwe mappen voor de multiplayer en eentje voor de zombiemodus.

  Treyarch teast met Black Ops II - Origins

  Ontwikkelaar Treyarch, bekend van Call of Duty: Black Ops en Black Ops II, teast met een filmpje naar een nieuw project genaamd Origins. Het is momenteel nog onduidelijk waar het precies om gaat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.