Call of Duty: Black Ops II Artikelen

  De 5 beste games die zich in Nederland afspelen

  Wij als gameliefhebbers houden er wel van als er een game uitkomt die zich deels of compleet in Nederland afspeelt. Veel van die games hebben misschien te maken met de Tweede Wereldoorlog, maar dat hoeft niet altijd. Bekijk hier de 5 beste games die zich in Nederland afspelen.

  Dit zijn jullie favoriete Call of Duty games aller tijden

  De allereerste Call of Duty game kwam al bijna 15 jaar geleden uit. Sindsdien zijn er veel verschillende Call of Duty games uitgekomen, die zich zowel in de toekomst als tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelen. Vorige week hebben we gevraagd wat jullie favoriete Call of Duty game aller tijden is en dit is de uitslag!

  De 5 Call of Duty remasters die we willen zien!

  Komt er een Call of Duty Modern Warfare 2 remaster? Dat was het meest spraakmakende gerucht van de afgelopen weken, daarom is het voor ons tijd om te kijken welke Call of Duty remasters wij graag zouden willen zien. Want er zijn een heleboel Call of Duty games uitgebracht de afgelopen jaren!

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  De 10 beste Call of Duty Zombies maps - Rennen voor je leven!

  De eerste Call of Duty WW2 DLC met een nieuwe zombie map is live! Tijd voor ons om alle oude Call of Duty's uit de kast te halen en de vier jaar verzamelde laag stof af te kloppen en ze in onze oude consoles te stoppen. Maar, welke zijn nou de beste Call of Duty Zombies maps?

  Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  Dit zijn de beste Call of Duty zombiemappen volgens jullie!

  Onlangs vroegen we jullie om te stemmen op de beste Call of Duty zombiemappen uit de franchise. Jullie hebben massaal gestemd en de uitslag is nu bekend. Check hier jullie favoriete zombiemappen.

  Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map? [poll]

  Call Of Duty Infinite Warfare heeft gloednieuwe DLC met daarin een nieuwe zombie map, genaamd Rave In The Redwoods. Deze nieuwe map brengt het totaal aantal zombie levels in Call of Duty naar dertig stuks. Wij vragen ons nu af: Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map?

  Top 5 zombie survival games - Vechten tegen de ondoden!

  Killing Floor 2 is sinds kort verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Dat is een mooi moment om te kijken naar alle pareltjes binnen het survival-genre. In deze top 5 zombie survival games bespreken we de tofste games waarin je het opneemt tegen de ondoden.

  Top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps - Typisch CoD

  De Call of Duty franchise kent al enkele jaren de toevoeging van nieuwe multiplayer maps gedurende het Call of Duty seizoen. Zo verscheen onlangs het derde deel 'Descent' voor Black Ops 3. Een goed moment om eens terug te kijken wat de top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps zijn.

  Top 8 beste Call of Duty settings volgens jullie

  Wij hebben jullie vorige week gevraagd wat voor Call of Duty setting jullie terug zouden willen zien. De stemmen zijn geteld en gevormd tot deze top 8 beste Call of Duty settings!

  Top 5 Call of Duty Maps die een remake verdienen

  Op 19 april komt de tweede DLC uit voor Call of Duty Black Ops 3. Eclipse zoals de DLC heet, bevat vier nieuwe maps, waaronder “Verge”, een remake van de map Banzai uit World at War. De perfecte aanleiding om een top 5 Call of Duty maps te maken met maps die volgens ons ook een terugkeer verdienen.

  6 Vette Call of Duty multiplayer modes van alle tijden

  Call of Duty is een ongelofelijk populaire gamereeks en dat is niet voor niks. Wanneer je de campaign gespeeld hebt, kun je ongelimiteerd losgaan met een van de Call of Duty multiplayer modes!

  Top 10 tofste Call of Duty easter eggs

  Easter eggs geven een game meer diepgang. Zo worden er parallellen en verwijzingen gemaakt naar andere games, films en gebeurtenissen. Call of Duty, de reeks die ook al meer dan 12 jaar bestaat, is rijk aan deze geheimen. Wij hebben de top 10 tofste Call of Duty easter eggs op een rijtje gezet.

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  10 Stereotype Call of Duty spelers - De gamers op een rijtje

  Tijdens het spelen van de Call of Duty multiplayer ben je meestal afhankelijk van jouw team. Dat je jouw teammaten niet voor het uitkiezen hebt, kan nogal voor wat problemen problemen zorgen. Maar wat zijn nou de bekendste 10 stereotype Call of Duty spelers?

  Call of Duty wiki - Van A tot Z

  Call of Duty is een franchise die met de jaren een hoop mensen plezier heeft bezorgd. De games kennen hoogte- en dieptepunten en we hebben kennis gemaakt met veel nieuwe features. In deze special vind je een Call of Duty wiki van A tot Z!

  De 10 beste Call of Duty maps tot nu toe!

  Call of Duty wordt natuurlijk al jaren op grote schaal online gespeeld, daarom kent de game een rijke geschiedenis aan online maps. Maar wat zijn eigenlijk de beste Call of Duty Maps? We hebben hier een top 10 voor je met de beste Call of Duty maps!

  Call of Duty campaign - De 5 vetste campaign modi

  Call of Duty is al jarenlang een begrip in de wereld van first person shooters, vooral de multiplayer van de game is immens populair. Ook is het verhaal van de game vaak erg interessant. Welke Call of Duty campaign is nu eigenlijk het tofst? De vijf coolste Call of Duty campaign modi hebben we voor je op een rij gezet.

  Top 10 co-op frustraties - Het ligt nooit aan jezelf

  Elke online co-op gamers heeft er wel eens mee te maken gehad. Lekker samen met vrienden of een onbekende een missie of quest doorlopen om je vervolgens aan een aantal factoren te ergeren. Samenwerking kan bevredigend werken en de missie tot een succesvol eind laten verlopen, maar soms moet je eerst door de top 10 co-op frustraties heen!

  Call of Duty Black Ops Story Recap - Verwarrend verhaal

  Met de trailer van Call of Duty Black Ops 3 in aantocht is het tijd om eens het geheugen op te frissen. Wat gebeurde er in Black Ops 1 en 2? Je leest het in de Call of Duty Black Ops story recap! SPOILER ALERT!

  Top 10 beste zombies in games

  Zombies, zombies, zombies en nog eens zombies. Het lijkt wel of bijna alle games tegenwoordig veroverd zijn door de ondode legioenen. Welke games hebben nu de vestste zombies van allemaal? Dit is de top 10 beste zombies in games!

  Call of Duty - 5 dingen die je nog niet wist

  Call of Duty is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste shooterfranchise en misschien wel de bekendste game ooit. Met de release van Advanced Warfare in het kielzog, presenteert XGN vijf opmerkelijke, boeiende en fascinerende feiten die je misschien nog niet wist over de serie van Activision.

  Top 10 beste cadeaus voor feestdagen 2014 (10-30 euro)

  Zit jij alweer met je handen in het haar omdat je niet weet wat je het beste kunt vragen aan Sinterklaas of de kerstman? Geen probleem, XGN schiet te hulp! Wij zetten tien vette cadeaus van 10 tot 30 euro voor je op een rijtje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.