Call of Duty: Black Ops II

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Treyarch en uitgegeven door Activision Blizzard & Treyarch

  8

  Call of Duty: Black Ops II Artikelen

  De 5 beste games die zich in Nederland afspelen

  Wij als gameliefhebbers houden er wel van als er een game uitkomt die zich deels of compleet in Nederland afspeelt. Veel van die games hebben misschien te maken met de Tweede Wereldoorlog, maar dat hoeft niet altijd. Bekijk hier de 5 beste games die zich in Nederland afspelen.

  Dit zijn jullie favoriete Call of Duty games aller tijden

  De allereerste Call of Duty game kwam al bijna 15 jaar geleden uit. Sindsdien zijn er veel verschillende Call of Duty games uitgekomen, die zich zowel in de toekomst als tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelen. Vorige week hebben we gevraagd wat jullie favoriete Call of Duty game aller tijden is en dit is de uitslag!

  De 5 Call of Duty remasters die we willen zien!

  Komt er een Call of Duty Modern Warfare 2 remaster? Dat was het meest spraakmakende gerucht van de afgelopen weken, daarom is het voor ons tijd om te kijken welke Call of Duty remasters wij graag zouden willen zien. Want er zijn een heleboel Call of Duty games uitgebracht de afgelopen jaren!

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  Call of Duty: Black Ops II Nieuws

  Call of Duty Black Ops 2 update voor Xbox One uitgebracht

  Er is een Call of Duty Black Ops 2 update voor de Xbox One uitgebracht. De update is gerelateerd aan het Backwards Compatibility programma. De game had eerder enkele problemen via het Backwards Compatitbility programma.

  Call of Duty Black Ops 2 backwards compatible op Xbox One

  Microsoft heeft wederom een grote titel toegevoegd aan haar aanbod van backwards compatible games. Gisteravond werd namelijk bekendgemaakt dat Call of Duty Black Ops 2 backwards compatible te spelen is op de Xbox One.

  Call of Duty aanbieding in de Humble Store weekend sale

  Liefhebbers van Call of Duty opgelet: in de Humble Store weekend sale zijn meerdere Call of Duty games en DLC-pakketten tegen een verlaagde prijs verkrijgbaar. Deze Call of Duty aanbieding geldt voor zowel nieuwe als oude games in de shooter franchise, van Infinite Warfare tot Call of Duty 2.

  Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.