Call of Duty: Black Ops Cold War Nieuws

  Call of Duty Warzone eerste backward compatible PS5 game met 120Hz

  Spelers van Call of Duty Warzone zijn vandaag verwelkomd door een aangename verrassing. Met de gloednieuwe update krijgt de backwards compatible game op de PS5 namelijk ondersteuning voor 120Hz.

  De Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap is hier!

  17 juni is het eindelijk zover. Op deze datum start namelijk het vierde seizoen van zowel Cold War en Warzone. Nu heeft Activision de Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap onthuld, waarin alle details beschreven staan van het vierde seizoen en wat er vanaf 17 juni aan zit te komen.

  Call of Duty Warzone Season 4 gameplay trailer getoond met extra content

  Tijdens Summer Game Fest is de nieuwe trailer van Season 4 van Call of Duty Season 4 getoond.

  ‘Nieuwe Call of Duty game wordt tijdens E3 2021 niet getoond’

  Wie met verlangende ogen keek naar E3 2021 voor een mogelijke onthulling van de nieuwe Call of Duty-game, moeten we teleurstellen. Deze game wordt naar verluidt namelijk niet in de E3-week getoond, maar waarschijnlijk tijdens een in-game evenement in Call of Duty: Warzone.

  Call of Duty Warzone en Cold War seizoen 4 wordt donderdag onthuld

  Tijdens het Summer Game Fest Kick Off Live-evenement staan er veel nieuwe onthullingen gepland. Zo ook van Call of Duty Warzone en Cold War seizoen 4, die tijdens dit evenement op donderdag 10 juni gepland staan getoond te worden.

  Nieuwste Call of Duty game gemaakt door Sledgehammer Games

  Het is door Activision Blizzard officieel bevestigd dat de nieuwste Call of Duty game van dit najaar gemaakt wordt door Sledgehammer games. Wat kunnen we nu van de nieuwste CoD-game verwachten?

  Dit grote Black Ops Cold War probleem wordt opgelost!

  Er is al een tijdje de “Sail 630 Nuclear Bug” in Black Ops: Cold War. Deze bug zorgde niet alleen voor het vastlopen van de game, maar kon soms ook eindigen in een ban van de populaire shooter.

  Dit is wanneer je Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War krijgt!

  Er staat weer een Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War te wachten voor spelers. Latere deze week komt er een weekend lang de mogelijkheid om dubbele XP te verdienen. Daar blijft het allen niet bij, want er komt ook een nieuwe modus aan.

  Hoe sterk is de nieuwe sniper in CoD Warzone en Black Ops Cold War?

  Wil je het leven van je tegenstanders zuur maken op lange afstand, dan hebben Treyarch en Raven Software nu een mooi cadeautje voor je. In CoD Warzone en Black Ops Cold War is nu namelijk een gloednieuwe, krachtige sniper klaar om opgepakt te worden.

  ‘Nieuwe CoD keert terug naar WW2 als Call of Duty: Vanguard’

  Het lijkt erop dat een nieuwe CoD game in 2021 terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. Volgens geruchten zou het spel gemaakt worden door Sledgehammer Games onder de naam Call of Duty: Vanguard.

  Dubbel XP weekend in Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone

  Dit weekend is het weer tijd om de strijd aan te gaan. Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone krijgen een dubbel XP weekend. Ook zit seizoen 2 er voor beide games langzaam aan te komen, maar voor meer details hierover moeten we nog even geduld hebben.

  Ontsnapte gevangene gepakt toen hij Call of Duty wilde kopen

  Nadat een 36-jarige man, Clint B. op 28 november 2020 ontsnapte uit de Spring Hill gevangenis in Buckinghamshire, is de gevangene op wel heel opvallende manier weer opgepakt. Hij werd aangehouden nadat hij samen met een vriend Call of Duty Black Ops Cold War probeerde te kopen.

  Call of Duty Warzone en Cold War straks te groot voor 500GB PS4?

  Nieuwe updates voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone nemen steeds meer ruimte in beslag. Dit zou kunnen betekenen dat de 500GB PS4 straks niet genoeg geheugen meer heeft voor beide games.

  Nieuwe zombiemodus voor Black Ops Cold War gelekt

  Het lijkt erop dat een nieuwe zombie modus voor Call of Duty: Black Ops Cold War is gelekt. De website kondigde vannacht korte tijd een nieuwe modus genaamd Outbreak in de game aan.

  Nieuwe maps en modi voor Call of Duty Black Ops Cold War

  Met de lancering van Season One is Treyarch begonnen met het toevoegen van nieuwe content aan Call of Duty Black Ops Cold War. Het blijft bovendien niet bij de grote update van vorige maand, want nieuwe maps en modi zijn onderweg voor de game.

  Final Kill komt terug naar Call of Duty Black Ops Cold War

  In de nieuwste versie van Call of Duty Black Ops is Final Kill - een replay van het winnende schot in een potje - vervangen door Best Play. Dat valt niet bij iedereen in de smaak, dus zal Treyarch binnenkort een aangepaste versie introduceren voor Cold War.

  Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer gratis te spelen deze week!

  Season 1 is net begonnen voor Call of Duty Black Ops Cold War en de feestdagen staan ook nog eens voor de deur. Om dat te vieren nodigt Treyarch spelers uit om versies multiplayer modi gratis te spelen deze week!

  PS5 patch voor CoD Black Ops Cold War zorgt voor nog meer problemen

  Vanochtend is met een update Season 1 gelanceerd voor Call of Duty Black Ops Cold War. De patch zorgt alleen voor meerdere problemen op de PS5, terwijl bestaande problemen niet worden opgelost.

  Spelers kunnen CoD Black Ops Cold War Season 1 content niet spelen door bug

  Vandaag is Season 1 begonnen van Call of Duty Black Ops Cold War. Niet iedereen kan alleen met de nieuwe content aan de slag, want sommige spelers worden geweerd uit de nieuwe maps door een vervelende bug.

  Call of Duty Black Ops Cold War Season 1 gaat op 16 december van start

  Liefhebbers van Call of Duty Black Ops Cold War hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe content. Ontwikkelaar Treyarch heeft nu namelijk bekendgemaakt dat Season 1 op 16 december van start zal gaan.

  Call of Duty serie heeft 3 miljard dollar verdiend in één jaar

  De laatste jaren weet spelontwikkelaar Activision flink te scoren met de Call of Duty spellenreeks. Met grote regelmaat komt er een nieuwe Call of Duty game uit, en ook dit jaar is het weer raak met Call of Duty: Black Ops Cold War. Maar er is ook goed nieuws voor Activision zelf, want de ontwikkelaar heeft met Call of Duty in afgelopen 12 maanden een opbrengst van 3 miljard dollar bij elkaar verdiend.

  Black Ops Cold War season 1 maps gelekt

  Op Twitter zijn er verschillende berichten gedeeld, waar nieuwe Black Ops Cold War maps te zien zijn. Deze content is niet bevestigd, maar het ziet er in ieder geval uit om van te dromen. Zo zien we een oude bekende uit Black Ops 2 wederkeren.

  Black Ops Cold War brengt Nuketown terug

  Call of Duty Black Ops Cold War brengt de map Nuketown '84 als een voorproefje van seizoen 1 uit. De multiplayer en zombie-modi van de nieuwe shooter zitten momenteel nog in seizoen 0, maar daar komt spoedig verandering in. Het eerste seizoen van Black Ops Cold War start namelijk op 10 december.

  Black Ops Cold War niet enige game op PS5 met verkeerde versie

  Spelers in het bezit van Call of Duty Black Ops Cold War zijn op een opmerkelijk probleem gestuit: de PS5 installeert automatisch de PS4 versie. En de nieuwe Call of Duty lijkt nu niet de enige game te zijn met de verkeerde versie op de next-gen console.

  Wapens in Call of Duty Black Ops Cold War krijgen op PS5 uniek gevoel

  Veel next-gen games die de komende tijd lanceren zullen ook verschijnen op de huidige generatie consoles, zogeheten cross-gen games. Toch zal Call of Duty Black Ops Cold War unieke features hebben voor de next-gen versie, met name als het gaat om de wapens op de PS5.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.