Call of Duty: Black Ops Cold War Nieuws

  Black Ops Cold War brengt Nuketown terug

  Call of Duty Black Ops Cold War brengt de map Nuketown '84 als een voorproefje van seizoen 1 uit. De multiplayer en zombie-modi van de nieuwe shooter zitten momenteel nog in seizoen 0, maar daar komt spoedig verandering in. Het eerste seizoen van Black Ops Cold War start namelijk op 10 december.

  Black Ops Cold War niet enige game op PS5 met verkeerde versie

  Spelers in het bezit van Call of Duty Black Ops Cold War zijn op een opmerkelijk probleem gestuit: de PS5 installeert automatisch de PS4 versie. En de nieuwe Call of Duty lijkt nu niet de enige game te zijn met de verkeerde versie op de next-gen console.

  Wapens in Call of Duty Black Ops Cold War krijgen op PS5 uniek gevoel

  Veel next-gen games die de komende tijd lanceren zullen ook verschijnen op de huidige generatie consoles, zogeheten cross-gen games. Toch zal Call of Duty Black Ops Cold War unieke features hebben voor de next-gen versie, met name als het gaat om de wapens op de PS5.

  Black Ops Cold War campaign story onthuld

  De lekkende emmer rondom Call of Duty: Black Ops Cold War heeft zojuist een nieuw gaatje erbij gekregen. Gamers zijn er namelijk achtergekomen dat de Black Ops Cold War campaign een direct vervolg is van de originele Black Ops-game. Veel gamers dachten in eerste instantie dat Cold War een reboot wordt van Black Ops.

  Warzone houdt oude engine in Black Ops Cold War

  Op het ResetEra-forum laat een medewerker van Activision weten dat Warzone dezelfde engine zal behouden als Modern Warfare. De battle royale-modus zal in december worden geïntegreerd in Black Ops Cold War, maar dus wel met de oude Modern Warfare engine.

  Call of Duty Black Ops Cold War campaign details onthuld

  In drie verschillende nieuwe video's voor Call of Duty: Black Ops Cold War krijg je een voorproefje wat de campaign ons gaat brengen. Zo zien we drie verschillende delen van de wereld, waaronder Vietnam, een KGB-hoofdkwartier en, jawel, ons eigen kikkerlandje in de vorm van Amsterdam.

  GeForce RTX 3080 of 3090 kopen gaat gepaard met Cold War

  Bij een goede gaming-PC hoort natuurlijk ook een fantastische grafische kaart. Gelukkig kunnen we ons op dit vlak keren naar de grafische kaarten van Nvidia. Als je nu de GeForce RTX 3080 of GeForce RTX 3090 gaat kopen, krijg je er zelfs gratis Call of Duty: Black Ops Cold War bij.

  Black Ops Cold War heeft Zombies-modus exclusief op PlayStation

  Het zweet druipt alweer van onze wangen als we denken aan de eindeloze hordes zombies in Black Ops Cold War. Als de modi net zo intens wordt als eerder dan gaat ons dode zombie-hart sneller kloppen. Black Ops Cold War krijgt zelfs een exclusieve Zombies-modus op PlayStation, die je een heel jaar niet kunt spelen op andere platforms.

  Een dag extra knallen in de Black Ops Cold War bèta

  Goed nieuws voor Call of Duty fans! De Call of Duty Black Ops Cold War bèta duurt een dag langer. Dit maakte Activision bekend nadat er een puzzel opgelost is op de website van de game.

  Black Ops Cold War krijgt FOV slider op alle platformen

  Eindelijk is het zo ver. Het werd tijd, maar Treyarch heeft geluisterd naar de fans. In Call of Duty: Black Ops Cold War zal er een FOV (Field of View) slider toegevoegd worden op alle platformen. Dit was eerder een feature die we alleen op de PC-versie zagen.

  Call of Duty Black Ops Cold War Zombies onthuld!

  De Zombies-modus voor Call of Duty Black Ops Cold War is onthuld door Activision. Middels een trailer heeft de uitgever de geroemde modus voor de nieuwe titel bekendgemaakt. Opvallend is de terugkeer van een oude favoriet.

  Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies wordt deze week onthuld

  De nieuwste instelling in de lange reeks Call of Duty-titels ligt weer bijna op de mat. We hebben al genoeg gezien van de game, behalve de geliefde zombies-modus. Daar komt deze week verandering in, aangezien we meer info krijgen over Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies.

  Call of Duty Black Ops Cold War bèta start in oktober

  Het schema voor de Call of Duty Black Ops Cold War bèta is bekend. De game was al even gratis te spelen in de Alpha, maar begin oktober kunnen we ook met de bèta van de shooter aan de slag op PS4, Xbox One en PC.

  Nvidia toont verbluffende Black Ops Cold War en Fortnite trailer

  Tijdens de Nvidia GeForce RTX 30 series reveal heeft Nvidia een aantal toffe trailers getoond. Daarbij zaten beelden van Cold War, Fortnite en Cyberpunk 2077 die mooier dan ooit tevoren ogen!

  Call of Duty Black Ops Cold War trapt gamescom 2020 af met nieuwe details

  Call of Black Ops Cold War heeft de eer om gamescom 2020 Opening Night Live af te trappen met nieuwe details en nieuwe beelden.

  Update - Call of Duty Black Ops Cold War releasedatum onthuld

  Misschien is het toch niet zo handig dat Activision Call of Duty Black Ops Cold War via Call of Duty Warzone wil onthullen. Zojuist zijn (via CharlieIntel) de releasedatum en andere details rondom de game gelekt.

  Tijd Call of Duty Black Ops Cold War reveal bekendgemaakt

  Morgen is het eindelijk zover, dan zal Call of Duty Black Ops Cold War uit de doeken worden gedaan door Activision. Wij weten nu ook de precieze tijd wanneer dat zal gaan gebeuren.

  Treyarch teast Call of Duty Black Ops Cold War aankondiging

  Activision en Treyarch hebben eerder deze week officieel het bestaan van Call of Duty Black Ops Cold War onthuld. Veel is er alleen nog niet over de game bekend, maar daar lijkt binnenkort verandering in te gaan komen.

  Grote Call of Duty Black Ops Cold War hints gevonden in Warzone

  Eerder deze maand meldde wij al dat de reveal van de nog uit te komen Call of Duty Black Ops Cold War, het 2020-deel in de populaire shooterserie, is begonnen. In Warzone zijn er verschillende hints naar de nieuwe Call of Duty gevonden die verwijzen naar het speelveld van de game.

  De Call of Duty Black Ops Cold War reveal is begonnen

  Het is dan eindelijk zover. De reveal van Call of Duty Black Ops Cold War, het 2020-deel in de populaire shooterserie, is begonnen. Dit keer wordt de reveal alleen wel op een hele bijzondere manier aangepakt...

  Nieuwe Call of Duty Black Ops gelekt onder codenaam CIA

  Normaal gesproken komen we rond deze tijd van het jaar al te weten wat de nieuwe Call of Duty game wordt. Toch is daar op het moment van schrijven geen sprake van. Alleen lijkt het door een lek in de Microsoft Store niet meer lang te gaan duren. Daar duidt een mysterieuze codenaam op een nieuwe Black Ops.

  ‘Call of Duty Warzone-map naar nieuwe Black Ops 2020’

  De laatste tijd gaan er een hoop geruchten rond over de nieuwe Call of Duty: Black Ops. Een bekende YouTuber die veel rapporteert over COD, lijkt te hebben bevestigd dat de nog onaangekondigde Call of Duty-game de map van de populaire Battle Royale-modus Warzone bevat.

  Gerucht: Battle royale-modus keert terug naar Call of Duty: Black Ops

  Er gaan veel geruchten rond over de nieuwe Call of Duty: Black Ops en daar is er nu nog eentje bijgekomen. Zo zal de battle royale-modus genaamd Blackout terugkeren naar de serie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.