Call of Duty: Black Ops Cold War

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Treyarch en uitgegeven door Activision Blizzard

  7

  Call of Duty: Black Ops Cold War Artikelen

  Dit is er nieuw in Call of Duty Black Ops Cold War seizoen 3

  De Battle Pass voor Call of Duty Black Ops Cold War seizoen 3 en Warzone brengt enorm veel nieuwe content met zich mee. De verhaallijn van de verdwijning en ontvoering van Adler gaat verder in het nieuwe seizoen en geeft een nieuwe uitdaging met multiplayermissies en Warzone-opdrachten. Cold War krijgt een flinke lading nieuwe locaties, game modus en natuurlijk een nieuwe Battle Pass. Hier lees je wat je allemaal terug kan vinden!

  Top 10 beste Xbox Series X games

  De Xbox Series X ligt al een tijdje in de schappen en staat intussen te schitteren in menig kamer. Microsoft heeft de nieuwe generatie misschien wel zonder een echte line-up ingeluid, maar inmiddels zijn er toch wel wat toppers op het platform te vinden. Wij brengen je de top 10 beste Xbox Series X games.

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  Column: Verspil je PS5 SSD geheugen niet!

  Met de PlayStation 5 enkele maanden op de markt komen langzaam maar zeker problemen boven water drijven. Nadat eerder al duidelijk werd dat de PlayStation 5 wat technische mankementen heeft die voor crashes kunnen zorgen, zijn die op korte termijn op te lossen. Toch is er één probleem dat niet zomaar opgelost kan worden: het SSD geheugen.

  Top 10 beste Xbox Series X games van 2020

  Vrij recentelijk kwamen de next-gen consoles uit, waar natuurlijk iedereen al ontzettend lang op zat te wachten. De PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. De twee consoles brengen allebei een volledig nieuwe ervaring voor bepaalde games. Vandaag gaan wij bekijken welke games je het best kan spelen op de Xbox Series X. Dit zijn onze favorieten!

  Call of Duty: Black Ops Cold War Nieuws

  Nieuwste Call of Duty game gemaakt door Sledgehammer Games

  Het is door Activision Blizzard officieel bevestigd dat de nieuwste Call of Duty game van dit najaar gemaakt wordt door Sledgehammer games. Wat kunnen we nu van de nieuwste CoD-game verwachten?

  Dit grote Black Ops Cold War probleem wordt opgelost!

  Er is al een tijdje de “Sail 630 Nuclear Bug” in Black Ops: Cold War. Deze bug zorgde niet alleen voor het vastlopen van de game, maar kon soms ook eindigen in een ban van de populaire shooter.

  Dit is wanneer je Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War krijgt!

  Er staat weer een Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War te wachten voor spelers. Latere deze week komt er een weekend lang de mogelijkheid om dubbele XP te verdienen. Daar blijft het allen niet bij, want er komt ook een nieuwe modus aan.

  Hoe sterk is de nieuwe sniper in CoD Warzone en Black Ops Cold War?

  Wil je het leven van je tegenstanders zuur maken op lange afstand, dan hebben Treyarch en Raven Software nu een mooi cadeautje voor je. In CoD Warzone en Black Ops Cold War is nu namelijk een gloednieuwe, krachtige sniper klaar om opgepakt te worden.

  ‘Nieuwe CoD keert terug naar WW2 als Call of Duty: Vanguard’

  Het lijkt erop dat een nieuwe CoD game in 2021 terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. Volgens geruchten zou het spel gemaakt worden door Sledgehammer Games onder de naam Call of Duty: Vanguard.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.