Call of Duty: Advanced Warfare Nieuws

  Call of Duty Modern Warfare 2 ontwikkelaar terug bij Infinity Ward

  Todd Alderman, voormalig hoofd designer van de Infinity Ward studio keert, terug op zijn oude nest. Dit meldt Activision aan Polygon. Infinity Ward is onder andere ontwikkelaar van Call of Duty Modern Warfare 2.

  Call of Duty Advanced Warfare patch - nieuwe wapens en prestige ranks

  Call of Duty Advanced Warfare heeft vandaag een nieuwe patch gekregen. In de patch krijgen season pass houders vroegtijdige toegang tot een nieuw wapen en worden er verschillende toevoegingen en fixes toegepast. De Advanced Warfare patch wordt in dit artikel verder toegelicht.

  Advanced Warfare Havoc DLC nu ook beschikbaar op PlayStation en PC

  De Advanced Warfare Havoc DLC voor Call of Duty: Advanced Warfare is nu ook beschikbaar voor PlayStation en PC. De Advanced Warfare Havoc DLC voegt nieuwe maps, wapens en Exo zombies toe aan het first-person shooter spel.

  Klassieke Call of Duty maps mogelijk naar Advanced Warfare

  Sledgehammer Games heeft aan VG247 verteld dat het aan het kijken is naar de mogelijkheden om de klassieke Call of Duty maps in Advanced Warfare te recreëren.

  Advanced Warfare patch - betere balans en meer

  Call of Duty Advanced Warfare zorgt voor betere balans tussen wapen en nieuwe manieren om Elite drops te krijgen. Deze Advanced Warfare patch moet ervoor zorgen dat de multiplayer wat meer balans krijgt en leuker wordt om te spelen.

  Call of Duty Advanced Warfare multiplayer gratis op Steam

  Call of Duty Advanced Warfare multiplayer is dit weekend gratis bespeelbaar voor iedereen met een Steam-account.

  Jamie Westland speelt geen Call of Duty meer

  Jamie Westland laat via Twitter weten dat hij nauwelijks meer Call of Duty speelt. Betekent dit het einde van zijn ambassadeurschap? En is er iemand die in zijn plaats zal komen?

  Advanced Warfare dubbel XP en nieuwe spelmodi dit weekend

  Spelers van Call of Duty: Advanced Warfare hebben een weekend vol evenementen voor de boeg. Dit weekend kan je in Advanced Warfare dubbel XP behalen en een aantal nieuwe spelmodi spelen, waaronder Gun Game. Dit laat ontwikkelaar Sledgehammer Games via Twitter weten.

  Treyarch maakt nieuwe Call of Duty - Kan het World at War 2 zijn?

  Uitgever Activision heeft aangekondigd dat Treyarch de nieuwe Call of Duty, die volgend jaar moet gaan verschijnen, aan het ontwikkelen is. De geruchten gaan dat de ontwikkelaar werkt aan Call of Duty World at War 2.

  Advanced Warfare DLC Havoc PS4, PS3 en PC release bekendgemaakt

  We kunnen binnenkort aan de slag met zombies in Call of Duty Advanced Warfare. De DLC Havoc PS4, PS3 en PC release datum is bekend gemaakt.

  Prijsvraag - WIN 4 x CoD: Advanced Warfare DLC 'Havoc'

  Sinds vandaag is de Call of Duty Advanced Warfare DLC 'Havoc' te downloaden! En in plaats van er 15 euro voor te lappen, kun je ook eerst hier proberen de prijsvraag te winnen. We hebben namelijk 4 keer Havoc om weg te geven voor Xbox One!

  Advanced Warfare double XP en nieuwe playlists dit weekend

  Om de opkomende Havoc DLC te vieren krijg Call of Duty Advanced Warfare double XP dit weekend en kunnen gamers twee nieuwe playlists spelen.

  Square Enix onthult deze maand nieuwe game

  Final Fantasy uitgever Square Enix gaat deze maand een nieuwe game onthullen bij Tokaigi 2015, het jaarlijkse evenement van de eigenaar van de Japanse site Niconico. Zal het Final Fantasy XVI of toch iets totaal anders worden?

  FIFA 15 beter verkocht dan CoD, Destiny en GTA bij Game Mania

  Daar zijn ze dan eindelijk, de Nederlandse verkoopcijfers van games in het afgelopen jaar! Game Mania heeft zijn jaarlijkse top 10 van best verkopende soft- en hardware gepubliceerd met FIFA 15 als absolute koning van de games.

  Veel nieuwe info Advanced Warfare DLC Havoc

  Activision heeft meer details bekendgemaakt over de aankomende Advanced Warfare DLC Havoc. De DLC komt op 27 januari exclusief voor de Xbox One beschikbaar en brengt veel vernieuwing.

  Call of Duty Championship aangekondigd - $1 miljoen prijzengeld

  Microsoft heeft de ultieme Call of Duty strijd aangekondig. Het Call of Duty Championship zal van 27 tot 29 maart plaatsvinden in Los Angeles. Een miljoen dollar aan prijzengeld ligt voor het oprapen.

  CoD Advanced Warfare Daily Challenges komen naar Xbox 360 en PS3

  Als je nog niet in het bezit bent van een PlayStation 4 of een Xbox One en nog steeds één van de vorige generatie consoles hebt hoef je je geen zorgen te maken. De Advanced Warfare Daily Challenges komen namelijk ook naar de Xbox 360 en PS3.

  Verkoopcijfers Frozen overtreffen FIFA, CoD én GTA 5 in Verenigd Koninkrijk

  Aan de andere kant van de Noordzee is het inmiddels duidelijk: de Disney monsterhit Frozen is nog steeds immens populair. In het Verenigd Koninkrijk verkocht de film op DVD en Blu-ray namelijk meer dan Call of Duty: Advanced Warfare en FIFA 15.

  CoD Advanced Warfare Zombies release bekend - Havoc DLC komt snel!

  De release van de eerste DLC voor CoD Advanced Warfare is bekend! Deze zal op 27 januari 2015 te downloaden zijn voor Xbox-eigenaars, de rest moet iets langer wachten. Deze eerste uitbreiding voegt onder andere nieuwe wapens en maps toe, en eindelijk krijgt CoD Advanced Warfare zombies!

  CoD Advanced Warfare viert kerst met speciale loot

  Slegdhammer Games viert dit jaar kerst in Call of Duty Advanced Warfare door speciale loot weg te geven aan iedereen die deze week speelt.

  CoD Advanced Warfare met korting op PSN

  De 12 kerstdeals bij de PlayStation Store zitten er bijna op, dus het is tijd voor een klapper. Call of Duty Advanced Warfare is op PSN namelijk in de aanbieding voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

  CoD Advanced Warfare verkoopt beter dan GTA 5 en FIFA 15

  Dat de Call of Duty franchies nog steeds aardig wat duiten in het zakje brengt voor Activision is maar weer eens gebleken. Advanced Warfare is namelijk de nummer één game voor de feestdagen aan de andere kant van de Noordzee.

  CoD Advanced Warfare trailer- Customization Items

  Activision toont de nieuwe Costumization Items trailer van Call of Duty Advanced Warfare. Alle nieuwe items zijn beschikbaar via Xbox Live en kunnen per direct gedownload worden.

  CoD Advanced Warfare micro DLC nu te downloaden

  Sledgehammer Games heeft micro DLC toegevoegd aan de CoD Advanced Warfare-store. De Cod Advanced Warfare micro-DLC bevat naast vlaggen printen voor je Exo Suit ook andere toevoegingen.

  Call of Duty Advanced Warfare gratis op Steam dit weekend

  Praise Lord Gaben! Als je krap bij kas zit, een PC hebt en zin hebt om online te knallen met de nieuwste Call of Duty heb je geluk. Dit weekend is Call of Duty Advanced Warfare gratis op Steam te spelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.