Call of Duty: Advanced Warfare Artikelen

  De vijf beste in-game celebrities

  In-game celebrities komen steeds vaker voor. Dat kan zijn als stemacteur, maar ook als volledig uitgewerkt personage. Het geeft de game meestal meer publiciteit en diepgang. Hetzelfde geldt voor de volgende vijf beroemdheden die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan het succes van de game.

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  Top 5 beste carnaval maps in games - Dé games om tijdens carnaval te spelen!

  Het carnaval weekend is alweer bijna aangebroken. Het duurt nog maar even voordat de echte carnaval diehards als zombies over straat lopen in een te gekke outfit. Mocht je daar helemaal geen zin in hebben, probeer dan een van onze top 5 beste carnaval maps in games.

  Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map? [poll]

  Call Of Duty Infinite Warfare heeft gloednieuwe DLC met daarin een nieuwe zombie map, genaamd Rave In The Redwoods. Deze nieuwe map brengt het totaal aantal zombie levels in Call of Duty naar dertig stuks. Wij vragen ons nu af: Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map?

  Top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps - Typisch CoD

  De Call of Duty franchise kent al enkele jaren de toevoeging van nieuwe multiplayer maps gedurende het Call of Duty seizoen. Zo verscheen onlangs het derde deel 'Descent' voor Black Ops 3. Een goed moment om eens terug te kijken wat de top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps zijn.

  Top 8 beste Call of Duty settings volgens jullie

  Wij hebben jullie vorige week gevraagd wat voor Call of Duty setting jullie terug zouden willen zien. De stemmen zijn geteld en gevormd tot deze top 8 beste Call of Duty settings!

  Top 5 beste Call of Duty games

  Tijdens de persconferentie van Microsoft zagen we natuurlijk allemaal beelden van de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare. Hoog tijd om eens terug de tijd te gaan, want wat zijn nu eigenlijk de beste Call of Duty-games? We presenteren een top 5!

  Top 5 Call of Duty Maps die een remake verdienen

  Op 19 april komt de tweede DLC uit voor Call of Duty Black Ops 3. Eclipse zoals de DLC heet, bevat vier nieuwe maps, waaronder “Verge”, een remake van de map Banzai uit World at War. De perfecte aanleiding om een top 5 Call of Duty maps te maken met maps die volgens ons ook een terugkeer verdienen.

  6 Vette Call of Duty multiplayer modes van alle tijden

  Call of Duty is een ongelofelijk populaire gamereeks en dat is niet voor niks. Wanneer je de campaign gespeeld hebt, kun je ongelimiteerd losgaan met een van de Call of Duty multiplayer modes!

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  Top 10 beste Black Friday Xbox One deals

  We komen steeds dichter in de buurt van Black Friday, dat deze vrijdag 27 november officieel plaatsvindt. Voor Xbox eigenaren is de pret al in sommige winkels begonnen. Lees hier de top 10 beste Black Friday Xbox One deals. Let wel: dit zijn de deals tot dusver, op de Xbox Marketplace worden later nog meer deals bekendgemaakt.

  Top 10 beste Black Friday PS4 deals

  Black Friday is afkomstig uit Amerika en vindt traditiegetrouw plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Veel mensen kijken uit naar de dag, omdat er op deze dag een hoop producten in de aanbieding zijn.

  Gamen en drinken - Dit zijn de drankspelletjes voor met je vrienden!

  In het weekend is er haast niets leuker dan wat drinken met je vrienden. Toch heb je ook al de hele week uitgekeken naar wat vrije gameuurtjes.. Met deze drie drankspelletjes kun je die twee activiteiten makkelijk combineren. Dat wordt het hele weekend gamen en drinken!

  De 10 beste Call of Duty maps tot nu toe!

  Call of Duty wordt natuurlijk al jaren op grote schaal online gespeeld, daarom kent de game een rijke geschiedenis aan online maps. Maar wat zijn eigenlijk de beste Call of Duty Maps? We hebben hier een top 10 voor je met de beste Call of Duty maps!

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  Top 10 co-op frustraties - Het ligt nooit aan jezelf

  Elke online co-op gamers heeft er wel eens mee te maken gehad. Lekker samen met vrienden of een onbekende een missie of quest doorlopen om je vervolgens aan een aantal factoren te ergeren. Samenwerking kan bevredigend werken en de missie tot een succesvol eind laten verlopen, maar soms moet je eerst door de top 10 co-op frustraties heen!

  Call of Duty Advanced Warfare - Supremacy DLC Review

  Met de aankondiging van Black Ops 3 zitten veel Call of Duty-liefhebbers weer op het puntje van hun stoel. In de tussentijd kunnen ze volledig losgaan in de derde DLC van Advanced Warfare: Supremacy. Of de DLC de moeite waard is om te kopen, lees je in deze Supremacy DLC review.

  Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC Review - Nog meer chaos

  Gisteren was de release van de tweede DLC-pack voor Call of Duty Advanced Warfare voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC, een mooie aangelegenheid om de nieuwe content onder de loep te nemen in deze Call of Duty Advanced Warfare Ascendance DLC review.

  De beste Companion apps - externe game apps

  We maken steeds vaker gebruik van onze smartphones. Game-ontwerpers en uitgevers spelen hier steeds vaker op in met companion apps. In deze special vind je een overzicht van de beste Companion apps.

  Call of Duty Advanced Warfare Havoc DLC Review - Zombies, bruuuuut!

  Vond je Kevin Spacey al het oogappeltje van Call of Duty Advanced Warfare? Maak je borst dan maar nat. Want de eerste DLC, Havoc, brengt naast nieuwe mappen en wapens de zombiemodus terug met nóg meer beroemdheden. Je leest het in deze Havoc DLC review.

  Airsoft maakt Call of Duty in het echt mogelijk

  Als je iemand bent die fan is van shooters en graag Call of Duty of Battlefield speelt, dan is Airsoft de ultieme ervaring die je van het spel naar de echte wereld brengt. Ben jij benieuwd wat airsoft is en wat het voor ervaring kan bieden? Check dan deze Call of Duty airsoft special!

  Overzicht co-op games begin 2015

  Hey jij! Ja, jij daar! Gamen is toch het leukst samen met vrienden? Maar welke games moet je dan spelen begin dit jaar? XGN heeft het voor je geregeld en alle co-op games van begin dit jaar voor je op een rijtje gezet. Dit zijn 8 co-op games om het begin van 2015 door te komen!

  Uitslag- WIN 4 x CoD: Advanced Warfare DLC 'Havoc' prijsvraag

  De Call of Duty Advanced Warfare DLC 'Havoc' is al een paar dagen te downloaden! En in plaats van er 15 euro voor te lappen, kun je ook eerst hier proberen de prijsvraag te winnen. We hebben namelijk 4 keer Havoc om weg te geven voor Xbox One!

  Bruut Call of Duty event op komst, vier Havoc DLC met ons!

  Omdat 27 januari de langverwachte Havoc DLC voor Call of Duty Advanced Warfare uitkomt, krijgt XGN een bezoekje van de Call of Duty VIP bus. Gear up en kom met ons zombies afknallen in de nieuwste Advanced Warfare DLC!

  De 10 bestverkopende PS4 games in de PlayStation Store (2014)

  Download jij ook regelmatig een spelletje uit de PlayStation Store van de PS4? Sony heeft een lijst bekendgemaakt met de tien bestverkopende PS4 games vorig jaar. Ben jij ook zo benieuwd welke game het meest gedownload is in 2014? Opvallend dat er geen downloads only in staan, maar enkel games die ook fysiek verkrijgbaar zijn!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.