Call of Duty 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & Wii

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Treyarch en uitgegeven door Activision Blizzard & Treyarch

  8.3

  Call of Duty 3 Artikelen

  Wat is jullie favoriete Call of Duty game aller tijden? [poll]

  In 2003 kwam de allereerste Call of Duty uit voor de PC. Toen was nog niet duidelijk hoe enorm populair de Call of Duty serie zou gaan worden. Inmiddels zijn er 15 grote Call of Duty games uitgekomen. Maar wat is eigenlijk jullie favoriete Call of Duty game ooit?

  Waarom we de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty 2017 terug willen zien!

  Maakt Call of Duty dit jaar zijn comeback? Als we de laatste berichten mogen geloven wel. De kans is zeer groot dat de shooter terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. De redactie legt uit waarom we dat maar al te graag willen in Call of Duty 2017.

  Welke Call of Duty setting wil jij zien? - XGN Doe Mee

  Het was een druk weekje in de game-industrie met vooral veel nieuws uit het kantoor van Activision. De uitgaver sprak over Destiny 2, die dit jaar nog zou moeten verschijnen, en dé nieuwe Call of Duty. En over die laatste gaat de XGN Doe Mee het hebben.

  Top 5 nieuwste backwards compatibility games voor Xbox One

  Zoals de meeste van jullie wel weten wordt Call of Duty: Modern Warfare remaster binnenkort beschikbaar gesteld bij het kopen van Call of Duty: Infinite Warfare. Daarnaast worden er nog meer oude games beschikbaar gemaakt, maar dan via backwards compatibility voor de Xbox One

  Top 8 beste Call of Duty settings volgens jullie

  Wij hebben jullie vorige week gevraagd wat voor Call of Duty setting jullie terug zouden willen zien. De stemmen zijn geteld en gevormd tot deze top 8 beste Call of Duty settings!

  Call of Duty 3 Nieuws

  Xbox Live Deals week 19 met veel Call of Duty

  Het is weer dinsdag dus er staat weer een nieuwe set met games voor je klaar in de Xbox Store. De deals zijn uiteraard alleen voor mensen met een Gold abonnement. Alle Xbox live deals week 19 vind je hier.

  Call of Duty franchise verkoop op 175 miljoen exemplaren

  Sinds het eerste deel in 2003, staat de Call of Duty franchise verkoop op maar liefst 175 miljoen exemplaren. Dat duizelingwekkende aantal maakte uitgever Activision bekend, naar aanleiding van het Call of Duty Championship in Los Angeles vandaag.

  Treyarch maakt nieuwe Call of Duty - Kan het World at War 2 zijn?

  Uitgever Activision heeft aangekondigd dat Treyarch de nieuwe Call of Duty, die volgend jaar moet gaan verschijnen, aan het ontwikkelen is. De geruchten gaan dat de ontwikkelaar werkt aan Call of Duty World at War 2.

  Call of Duty franchise harkt 10 miljard dollar binnen

  De Call of Duty-franchise heeft sinds het eerste deel in 2003 meer dan 10 miljard dollar (8 miljard euro) opgebracht. Dat zegt Bobby Kotick, CEO van uitgever Activision-Blizzard.

  Call of Duty regisseur nu voorspeller van terreurdreigingen

  Dave Anthony, regisseur van Call of Duty: Black Ops en Black Ops II, heeft zijn werkgever Treyarch verlaten en is nu werkzaam voor denktank Atlantic Council, waar hij internationale dreigingen voorspelt, aldus Foreign Policy.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.