Call of Duty

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Infinity Ward

  Call of Duty Artikelen

  Wat is jullie favoriete Call of Duty game aller tijden? [poll]

  In 2003 kwam de allereerste Call of Duty uit voor de PC. Toen was nog niet duidelijk hoe enorm populair de Call of Duty serie zou gaan worden. Inmiddels zijn er 15 grote Call of Duty games uitgekomen. Maar wat is eigenlijk jullie favoriete Call of Duty game ooit?

  Waarom we de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty 2017 terug willen zien!

  Maakt Call of Duty dit jaar zijn comeback? Als we de laatste berichten mogen geloven wel. De kans is zeer groot dat de shooter terugkeert naar de Tweede Wereldoorlog. De redactie legt uit waarom we dat maar al te graag willen in Call of Duty 2017.

  Welke Call of Duty setting wil jij zien? - XGN Doe Mee

  Het was een druk weekje in de game-industrie met vooral veel nieuws uit het kantoor van Activision. De uitgaver sprak over Destiny 2, die dit jaar nog zou moeten verschijnen, en dé nieuwe Call of Duty. En over die laatste gaat de XGN Doe Mee het hebben.

  Top 5 beste Call of Duty games

  Tijdens de persconferentie van Microsoft zagen we natuurlijk allemaal beelden van de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare. Hoog tijd om eens terug de tijd te gaan, want wat zijn nu eigenlijk de beste Call of Duty-games? We presenteren een top 5!

  10 Stereotype Call of Duty spelers - De gamers op een rijtje

  Tijdens het spelen van de Call of Duty multiplayer ben je meestal afhankelijk van jouw team. Dat je jouw teammaten niet voor het uitkiezen hebt, kan nogal voor wat problemen problemen zorgen. Maar wat zijn nou de bekendste 10 stereotype Call of Duty spelers?

  Call of Duty Nieuws

  Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  Call of Duty franchise verkoop op 175 miljoen exemplaren

  Sinds het eerste deel in 2003, staat de Call of Duty franchise verkoop op maar liefst 175 miljoen exemplaren. Dat duizelingwekkende aantal maakte uitgever Activision bekend, naar aanleiding van het Call of Duty Championship in Los Angeles vandaag.

  Call of Duty franchise harkt 10 miljard dollar binnen

  De Call of Duty-franchise heeft sinds het eerste deel in 2003 meer dan 10 miljard dollar (8 miljard euro) opgebracht. Dat zegt Bobby Kotick, CEO van uitgever Activision-Blizzard.

  Call of Duty regisseur nu voorspeller van terreurdreigingen

  Dave Anthony, regisseur van Call of Duty: Black Ops en Black Ops II, heeft zijn werkgever Treyarch verlaten en is nu werkzaam voor denktank Atlantic Council, waar hij internationale dreigingen voorspelt, aldus Foreign Policy.

  Call of Duty's eerste werktitel was 'MoH Killer'

  De Engelse gamesite MCV komt vandaag met een zeer interessant artikel over de ontwikkeling van de allereerste Call of Duty. Zo is onder andere bekend geworden dat de werktitel oorspronkelijk 'MoH Killer' was.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.