Call Of Cthulhu Nieuws

  Beste bol.com kerst dagdeals - Korting op de beste titels

  De dagen in de aanloop van kerst staan bij bol.com in het teken van dagdeals. Iedere dag worden er nieuwe deals bekendgemaakt op de leukste, nieuwste en grootste games. De aanbiedingen gelden iedere keer maar een dag. Dit zijn de beste bol.com game dagdeals van vandaag!

  Nieuwe Call of Cthulhu trailer getoond op E3

  De nieuwe detective game van Cyanide Studio’s is Call of Cthulhu. In de Call of Cthulhu trailer gaat het om Edward Pierce die als detective op Darkwater Island te werk gaat.

  Nieuwe Call of Cthulhu video toont duivelse beelden

  Er is een nieuwe Call of Cthulhu video verschenen. Het ziet ernaar uit dat prive detective Edward Pierce geen beste tijd aan het beleven is op Darkwater Island.

  Call of Cthulhu screenshots vrijgegeven van de omgeving en inwoners

  Er zijn nieuwe Call of Cthulhu screenshots te zien en ze geven je een beeld van de omgeving en inwoners van Darkwater Island. De screenshots zijn hier te zien!

  Call Of Cthulhu trailer voor de E3 vrijgegeven

  Focus Home Interactive, vooral bekend van de Cities XL en Cities XXL games, heeft een trailer vrijgegeven voor de nieuwe game Call Of Cthulhu. Call of Cthulhu zal een flinke dosis horror bevatten en genoeg donkere plekken en kamers om Dark Souls spelers nog rillingen te geven. Bekijk de nieuwe Call Of Cthulhu trailer hier!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.