Call Of Cthulhu

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur, stealth, survival horror & role-playing

  Gemaakt door Focus Home Interactive en uitgegeven door Focus Home Interactive

  8.0

  Call Of Cthulhu Artikelen

  Beste Indie games oktober 2018 - Bouwen, koken en nog veel meer

  We kennen allemaal de grote games zoals Red Dead Redemption II en Fallout 76 wel. Maar soms moeten de ogen ook even worden geopend voor de kleinere pareltjes. In deze nieuwe rubriek werpen wij maandelijks een blik op toffe indies die ons vorige maand opvielen. Dit zijn de beste indie games oktober 2018.

  Beste horror games om tijdens Halloween te spelen - griezelen zal je!

  Een reis door de hel, demonen, buitenaardse wezens of bloederige taferelen. Bibberen van angst, jumpscares, psychologische martelingen of bizarre mindfucks. Halloween komt er weer aan en dit zijn de beste horror games die je morgen kunt spelen! Bereid je voor op een hoop hartkloppingen.

  Call of Cthulhu Review - Avontuur om krankzinnig van te worden

  Monsterlijke goden, duistere zeestadjes en doorgedraaide cultisten zijn onderwerpen die vaak langskomen in verhalen van H.P. Lovecraft. Call of Cthulhu is zijn bekendste werk en vormt de inspiratie voor de gelijknamige game. Of laatstgenoemde evenveel impact kan maken als de inspiratiebron kun je lezen in onze Call of Cthulhu review.

  Update - Aangekondigde E3 2018 games tot nu toe - Het overzicht!

  Onze handen jeuken al helemaal met het vooruitzicht van de E3 2018. Er zijn gelukkig al flink wat titels die we zeker gaan zien. Dit is een overzicht van alle aangekondigde E3 2018 games.

  Call of Cthulhu Preview - Moord, mysterie en dosis horror!

  Tijdens gamescom 2017 mochten we al even kijken naar wat we kunnen verwachten van de game Call of Cthulhu. Op What’s Next 2018 in Parijs kwam daar een tweede mogelijkheid bij, waarbij de focus nu lag bij de mogelijkheden die het spel biedt. Welke dat zijn, dat lees je in deze Call of Cthulhu preview!

  Call Of Cthulhu Nieuws

  Beste bol.com kerst dagdeals - Korting op de beste titels

  De dagen in de aanloop van kerst staan bij bol.com in het teken van dagdeals. Iedere dag worden er nieuwe deals bekendgemaakt op de leukste, nieuwste en grootste games. De aanbiedingen gelden iedere keer maar een dag. Dit zijn de beste bol.com game dagdeals van vandaag!

  Nieuwe Call of Cthulhu trailer getoond op E3

  De nieuwe detective game van Cyanide Studio’s is Call of Cthulhu. In de Call of Cthulhu trailer gaat het om Edward Pierce die als detective op Darkwater Island te werk gaat.

  Nieuwe Call of Cthulhu video toont duivelse beelden

  Er is een nieuwe Call of Cthulhu video verschenen. Het ziet ernaar uit dat prive detective Edward Pierce geen beste tijd aan het beleven is op Darkwater Island.

  Call of Cthulhu screenshots vrijgegeven van de omgeving en inwoners

  Er zijn nieuwe Call of Cthulhu screenshots te zien en ze geven je een beeld van de omgeving en inwoners van Darkwater Island. De screenshots zijn hier te zien!

  Call Of Cthulhu trailer voor de E3 vrijgegeven

  Focus Home Interactive, vooral bekend van de Cities XL en Cities XXL games, heeft een trailer vrijgegeven voor de nieuwe game Call Of Cthulhu. Call of Cthulhu zal een flinke dosis horror bevatten en genoeg donkere plekken en kamers om Dark Souls spelers nog rillingen te geven. Bekijk de nieuwe Call Of Cthulhu trailer hier!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.