BUTCHER

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Transhuman Design en uitgegeven door Crunching Koalas

  8.5

  BUTCHER Artikelen

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Moeilijke Nintendo Switch games - De grootste frustraties voor onderweg

  De Nintendo Switch heeft een groot aanbod aan geweldige games. Sommige hiervan zorgen voor veel hoofdpijn en frustratie, aangezien deze extreem moeilijk zijn. Lees hier meest moeilijke Nintendo Switch games. Na het spelen van deze lijst zal niemand je meer normaal aankijken in de trein.

  De beste Nintendo Switch game sales in de Nintendo eShop

  Er zijn veel plekken waar je Switch games kan kopen, maar alles lijkt duur. Je hebt de Nintendo Switch eShop, maar daar zijn zo veel games dat je soms niet weet welke goed zijn zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Dus hebben wij een lijst gemaakt met de beste Nintendo Switch game sales in de eShop voor een goedkope prijs!

  BUTCHER Review - Hersenloos knallen!

  Veel games tegenwoordig omvatten puzzels of grootse avonturen, waar van alles bij komt kijken. Maar soms heb je daar helemaal geen zin in en wil je simpelweg hersenloos knallen. Dan ben je bij de indiegame BUTCHER aan het juiste adres! Deze actieplatformer gaat namelijk puur en alleen om knallen. Check snel de BUTCHER review!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.