Bulletstorm: Full Clip Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door People Can Fly en uitgegeven door Gearbox Software

  Bulletstorm: Full Clip Edition Artikelen

  10 vette PC games voor dit weekend onder 10 euro

  Aangezien je toch nog wel even binnen moet zitten, heb je een goed excuus om met een paar nieuwe games aan de slag te gaan. Wij hebben tien games op PC op een rijtje gezet die je dit weekend met kortingen kan binnenhalen.

  PlayStation Plus games november 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Sony brengt ons in november twee topgames om van te smullen. Een game is lekker lang en sleept je een tof verhaal in en de ander laat je schieten op alles wat los en vast zit. Dit zijn de PlayStation Plus games november 2018!

  Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

  We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

  Wallpaper Pick april met Guardians of the Galaxy en Yooka-Laylee

  Het is alweer april! En nadat je deze grappendag hebt overleefd, kun je lekker veel gamen op alle vrije feestdagen zoals Pasen en Koningsdag. Dat moet natuurlijk wel in stijl gebeuren dus misschien is het weer eens tijd om je achtergrond te verversen. Kies er nu een uit in de Wallpaper Pick april!

  Bulletstorm: Full Clip Edition Nieuws

  'Gratis PlayStation Plus november games uitgelekt door Sony'

  Het lijkt erop dat de gratis Playstation Plus games voor november zijn uitgelekt. Voor oktober zijn de games pas net bekend geworden, maar nu dus ook al voor november. Er is op dit moment nog niets officieel bevestigd of ontkend door Sony.

  Bulletstorm Full Clip Edition PC versie niet een gratis upgrade

  De Bulletstorm Full Clip Edition zal geen gratis upgrade op de PC voor diegenen die de originele Bulletstorm al bezitten, dat bevestigd Randy Pitchford van Gearbox Software op Twitter. Op Twitter zegt de voorzitter van Gearbox dat dit niet mogelijk is vanwege verschillende restricties. De Bulletstorm Full Clip Edition PC versie is 7 april beschikbaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.