Bulletstorm

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door People Can Fly & Epic Games en uitgegeven door Electronic Arts, People Can Fly & Epic Games

  8.5

  Bulletstorm Artikelen

  Game Awards 2016 nieuws - Alle belangrijke informatie op een rij

  De Game Awards 2016 vonden afgelopen nacht plaats en zoals altijd is het weer goed voor veel spektakel. Tijdens de Awards is namelijk een flinke hoeveelheid nieuwe trailers en releases bekendgemaakt. Om je het makkelijk te houden is hier een overzicht van al het belangrijke Game Awards 2016 nieuws!

  Waarom je Bulletstorm had moeten spelen

  In de vorige 'wat heb je gemist deze generatie' hadden wij het over Viking: Battle for Asgard, een brute en epische hack & slasher die het bloed in hoge mate doet vloeien. Ditmaal kijken wij naar een first-person shooter die het wat anders doet, namelijk Bulletstorm. Iedereen kan een vijand neerschieten, maar kun je dit ook in stijl? Dat is waar je voor wordt beloond in Bulletstorm.

  Bulletstorm Review

  In ons koude kikkerlandje krijgen we ieder jaar allerlei weersomstandigheden voorgeschoteld. Sneeuw, regen, zonneschijn en onweer we hebben het allemaal al gezien. Een kogelstorm is echter nieuw voor ons. Maar kunnen we van dit weer genieten of kunnen we niet wachten tot deze storm is opgeklaard?

  Bulletstorm Preview

  Zelfs een doorgewinterde huursoldaat wordt moe van al dat moorden. Om het dan toch een beetje spannend te houden, ga je met je vrienden proberen om iemand op de mooist mogelijke manier om te leggen. In Bulletstorm ga je dan ook op jacht naar de mooiste kill. Wij zijn al eventjes met Bulletstorm bezig geweest en of wij iets moois hebben gevonden lees je terug in deze impressie.

  Bulletstorm Nieuws

  Bulletstorm Remaster komt eraan, heeft nieuwe uitgever

  De first persoon shooter Bulletstorm krijgt een remaster. Op een Braziliaanse kijkwijzer is de informatie over de Bulletstorm Remaster verschenen.

  Bulletstorm remastered screenshots gelekt

  Op een USB-stick afkomstig van Microsoft is een aantal screenshots gevonden dat misschien nog niet bedoeld was voor het publiek. Het gaat hierbij om de afbeeldingen van een Bulletstorm remastered versie.

  People Can Fly moest game cancellen van THQ

  People Can Fly, de studio die we kennen van onder andere Bulletstorm, heeft in 2006 noodgedwongen de ontwikkeling van een game stopgezet. De game was in ontwikkeling voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en zou 'absoluut geweldig' worden.

  Bulletstorm 2 werd stopgezet voor Gears of War: Judgement

  Ontwikkelaar People Can Fly was bezig met een nieuwe Bulletstorm, maar toen moederbedrijf Epic Games aan hen vroeg of ze een nieuwe Gears of War wilden maken, gingen ze daar gelijk mee aan de slag. Dit betekende automatisch dat Bulletstorm 2 werd stopgezet.

  Ontwikkeling Bulletstorm 2 stopgezet door ander project

  De president van Epic, Mike Capps, heeft tegen website Gamespot verklaard dat de eerste fases van ontwikkeling van een vervolg op de vol-scheldkanonnades-zittende shooter Bulletstorm al begonnen zijn. Echter besloot Epic dat dit geen goede zet was voor Poolse ontwikkelaar People Can Fly, omdat er een interessanter project was.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.