Bugsnax

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Young Horses en uitgegeven door Young Horses

  Bugsnax Artikelen

  Dit zijn de gratis PSPlus games van november 2020!

  Sony heeft de PlayStation Plus games van november 2020 uit de doeken gedaan en dat is goed nieuws voor mensen met een PlayStation 5 pre-order. Deze maand komen er in de PSPlus line-up namelijk niet alleen twee PS4-games, maar ook een PS5-titel! Maak kennis met de PlayStation Plus games van november 2020!

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  Bugsnax Nieuws

  PS5 Trophies online te zien voor meerdere PS5 games

  Over iets minder dan twee weken kunnen we allemaal aan de slag met de PS5. Of nou ja, iedereen die een pre-order heeft weten te plaatsen. Voordat de console uitkomt zien we op het internet al vaker details ronddwalen van games en hardware. Nu zien we de PS5 Trophy-list van verschillende PS5 games, zoals Demon's Souls, Bugsnax, Godfall en Spider-Man: Miles Morales. Maak je niet druk, we zullen de volledige lijsten in een linkje stoppen, zodat je dit artikel zonder spoilers kunt lezen.

  PlayStation Plus games van november 2020 onthuld!

  Sony heeft zojuist de PlayStation Plus games van november 2020 bekendgemaakt. En Sony pakt lekker uit. De eerste maand waarin we met de PlayStation 5 aan de slag mogen, krijgen we meteen een PS5-game als bonus!

  Bugsnax releasedatum voor PS5 onthuld!

  De releasedatum van Bugsnax is onthuld! Deze PlayStation console exclusive, die overigens ook op de PC te spelen is, zal vanaf 19 november beschikbaar zijn. Inderdaad, Bugsnax zal een launchtitel zijn voor de PlayStation 5.

  Sony toont gameplay beelden van BugSnax

  Sony heeft tijdens de State of Play vandaag gameplay van de verrassende game Bugsnax laten zien.

  'Haptic Feedback van de PS5 DualSense controller is een next level ervaring’

  Het lijkt er op dat dat de DualSense controller voor de PlayStation 5 de real deal is. Volgens de ontwikkelaar van Bugsnax is de haptische feedback van de PS5 controller een unieke ervaring voor iedereen. Phil Tibitoski en Kevin Zuhn van ontwikkelaar Young Horses spraken met IGN over de DualSense controller. De twee vertelden onder meer hoe Bugsnax kan profiteren van de unieke DualSense functies.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.