Brothers in Arms: Hell's Highway

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter, first-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Gearbox Software & Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft & Gearbox Software

  8.7

  Brothers in Arms: Hell's Highway Artikelen

  10 vergeten game series die terug moeten keren

  Er zijn game series die er een sport van lijken te maken om zo vaak en frequent mogelijk uit te komen, terwijl andere franchises er langer over doen om nieuw deel uit te brengen. Sommige nemen dat laatste wel heel letterlijk en laten al jaren niks meer van zich horen, waardoor we dit gerust vergeten game series kunnen noemen.

  10 oude PC games die het oppakken waard zijn

  Soms heb je wel eens een periode waarin je niet weet wat je moet spelen. Een kijkje in je stoffige, oude kast kan dan misschien wel wat leuks opleveren. Misschien wel een oude klassieker uit 2001. Je kan ze zomaar tegenkomen en daarom zetten wij 10 oude pc games die het oppakken waard zijn op een rij.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Brothers in Arms: Hell's Highway Review

  Veel gamers laten weten het gehad te hebben met shooters die gebaseerd zijn op de Tweede Wereldoorlog. Brothers in Arms: Hell's Highway is een game die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Weet deze game de Nederlanders te bevrijden van deze afkeer van de Tweede Wereldoorlog games of krijgen we meer van hetzelfde?

  Brothers in Arms: Hell's Highway Preview

  Als een spel zich compleet in Nederland afspeelt, zul je verwachten dat de game in Nederland dan ook extra wordt gepromoot. Hoe dit gebeurde, zagen we afgelopen vrijdag, waar wij tijdens het Brothers in Arms: Hell’s Highway persevent het spel op zowel de Xbox 360 als de PS3 konden spelen. Maar is het spel het lange wachten waard geweest?

  Brothers in Arms: Hell's Highway Nieuws

  Brothers in Arms is nieuwe Ubisoft Deal op Steam

  Elke dag is er een nieuwe deal in de Ubisoft Week op Steam, waarbij je voor bijna geen geld een game aan kunt schaffen. Ubisoft strooit met kortingen en ook vandaag is het weer raak.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.