Broken Age

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Double Fine en uitgegeven door Double Fine

  Broken Age Artikelen

  De beste Point & Click games - Klikken totdat je erbij neervalt

  Point & Click games hebben vaak een unieke stijl en sfeer. Van Fran Bow tot My Brother Rabbit, je hebt ze in allerlei verschillende genres. Er is ook zoveel keuze! Wij zetten de 10 beste point and click games voor je op een rijtje.

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Top 5 grootste Kickstarter game successen

  Op het crowdfundingplatform Kickstarter worden iedere dag 80 nieuwe games aangekondigd, maar slechts een select aantal is ook echt een succes. Deze top vijf Kickstarer game successen hadden voor zowel de ontwikkelaars als de gamers een goede afloop.

  Broken Age Nieuws

  Broken Age Xbox One release verklapt door PEGI

  Ontwikkelaar Double Fine lijkt met een Broken Age Xbox One release te komen. Iemand op Reddit ontdekte dat de Xbox One versie van Broken Age een rating had gekregen van PEGI.

  Broken Age Act 2 release is vandaag

  De Broken Age Act 2 release vindt vandaag plaats. Daarmee komt het tweeluik van ontwikkelaar Double Fine na drie jaar ten einde.

  Broken Age documentaire staat gratis online

  In de Broken Age documentaire zie je het gehele productieproces van de game Broken Age van ontwikkelaar Double Fine, van de Kickstarter tot het uitbrengen van Broken Age Act 2.

  Broken Age komt naar PlayStation 4 en PS Vita op 28 april

  Broken Age komt op 28 april naar de PlayStation Store. Het avontuur spel komt van het zelfde team dat Grim Fandango maakte in de jaren negentig.

  Broken Age Episode 2 release bekend

  Broken Age Episode 2 is bijna af en staat gepland voor een release aan het begin van 2015. Ontwikkelaar Double Fine is nu bezig met het ontwikkelen van een speelbare alpha voor de tweede helft van de game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.