Bravely Default II

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Claytechworks en uitgegeven door Nintendo & Square Enix

  8

  Bravely Default II Artikelen

  Bravely Default II Review - Meer dan gewoon goed

  Met Bravely Default II grijpt Claytechworks terug op het concept dat het origineel op de 3DS zo geliefd maakte. Maar kan deze terugkeer op de modernere hardware van de Switch ons nog steeds betoveren?

  Bravely Default II Preview - Gewoon dapper terug van weggeweest

  Bravely Default maakte in 2012 furore op de 3DS met een standaard verhaal over kristallen die de balans tussen goed en kwaad moesten herstellen, maar met een aantal vernieuwende gameplay elementen. De directe vervolgen waren minder succesvol, maar Claytechworks vond het nu tijd om terug naar de roots van de serie te gaan. Kan Bravely Default II oude tijden doen herleven op de Switch?

  Game releases februari 2021 - Mario 3D World en Persona 5 Strikers!

  De eerste maand van het jaar zit erop, en daarmee ook de ergste droogte wat betreft game releases. De komende maanden zullen we weer wat meer kunnen verwachten en we zien dat deze maand al. Laten we eens kijken wat februari 2021 te bieden heeft.

  Deze 5 RPG games moet je in 2021 in de gaten houden!

  Ondanks het coronavirus zijn ontwikkelaars afgelopen jaar hard aan het werk geweest, om in 2021 te knallen met gloednieuwe topgames. Het lijkt dan ook een mooie gamejaar te gaan worden, en deze 5 RPG games moet je in 2021 zeker in de gaten houden!

  Top 5 beste Switch games om in 2021 op te letten

  Met 2021 is een heel vers jaar aangebroken en dat betekent weer een verse lading aan gamereleases die eraan zitten te komen. Dat geldt voor de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar ook voor de Nintendo Switch. Dit jaar komen er weer talloze toffe games aan, waaronder een hele berg exclusives. Dit zijn de 5 beste Switch games om in 2021 op te letten.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.