Bravely Default: For the Sequel

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Silicon Studio en uitgegeven door Silicon Studio

  8.5

  Bravely Default: For the Sequel Artikelen

  Bravely Default: For the Sequel Review

  Square Enix is een kei in het maken van role-playing games, dat staat als een paal boven water. Nu heeft het bedrijf enkele van haar RPG's opnieuw uitgebracht voor de 3DS, waaronder Bravely Default. Staat ook deze klassieker stevig op zijn pootjes of valt het nu een beetje tegen?

  Nintendo eShop Update: Scribblenauts!

  Voor ons Nederlanders is het vanavond dan wel Sinterklaasavond zijn, en dat betekent dat je jezelf best wel wat cadeautjes mag geven. Misschien een leuke download uit de eShop?

  Bravely Default: For the Sequel Nieuws

  Bravely Default 1 miljoen keer verscheept

  Square Enix heeft één miljoen exemplaren van de JRPG Bravely Default voor 3DS verscheept. Dat maakte de uitgever bekend in thuisland Japan.

  Bravely Default mogelijk naar meer platformen

  Silicon Studio heeft toegezegd dat zij haar JRPG Bravely Default mogelijk naar andere platformen dan de 3DS gaat brengen. Dat laat Takehiko Terada, president van de Japanse ontwikkelaar, weten in een interview met CVG.

  Westerse versie Bravely Default gecensureerd

  Schokkend en droevig nieuws voor bezitters van de Europese of Amerikaanse versie van Bravely Default, de RPG van Square Enix die vorige maand exclusief voor de 3DS uitkwam: de game is gecensureerd vergeleken met de Japanse versie.

  Bravely Second trailer verstopt na credits Default

  Voor de doortastende gamers die al Bravely Default hebben uitgespeeld, die vorige week in Nederland is uitgekomen, stonden voor een aparte verrassing. De trailer van het vervolg, Bravely Second, was erachteraan geplakt.

  Nieuwe informatie Bravely Second onthuld

  Ondanks het feit dat Bravely Default pas drie dagen in de winkels ligt, is ontwikkelaar Square Enix alweer druk bezig met een vervolg op de 3DS-exclusive. Gisteren maakte de studio alweer de eerste details bekend.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.