Brütal Legend Artikelen

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Waarom je Brütal Legend had moeten spelen

  Afgelopen keer stond The Saboteur centraal, ook wel de allerlaatste game van Pandemic Studios. Deze game biedt veel plezier aan gamers in een hele mooie stijl en setting, namelijk een bezet Parijs uit de Tweede Wereldoorlog. Ditmaal gaan wij het echter hebben over een wat meer bijzondere titel en dat is Brütal Legend. Een game die heavy metal met actie avontuur en zelfs real-time strategy mixt. Stop Jack Black met ontwikkelaar Double Fine achter het stuur en je krijgt een interessante cocktail.

  Brütal Legend Review

  Het is eindelijk zover, Brütal Legend ligt in de winkels. Sommigen vinden het maar “een game met Jack Black erin”. Volgens anderen is dit spel hét nieuwste meesterwerk van Tim Schafer, die bekend staat om zijn geweldige verhalen en komedie in games. Maar is Brütal Legend gewoon zomaar een game met Jack Black erin of is het een werkelijk meesterwerk?

  Brütal Legend Preview

  Sinds donderdag is de Brütel Legend demo op de Xbox Live Marketplace en in de PlayStation Store te vinden. Wij hebben deze uiteraard ook gespeeld om te kijken of we ons kunnen gaan voorbereiden op een top game. Kan deze rockgame haar verwachtingen wel waarmaken of moeten we hem helaas overslaan?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.