Bound by Flame

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Spiders en uitgegeven door Easy Interactive & Spiders

  7

  Bound by Flame Artikelen

  PlayStation Plus games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Sony is wat laat deze maand maar geeft ons weer zes games om gratis te spelen. Met welke games komt Sony ons deze maand verblijden?

  Bound by Flame Review

  Stel je voor dat je jouw lichaam deelt met een vuurdemoon. Je hebt de meest toffe vuurkrachten in de palm van jouw hand. Maar daar staat wel tegenover dat met ieder vlammetje dat jij oproept deze demoon dichter komt bij het overnemen van jouw lichaam. Zou jij het doen als je er de wereld mee kunt redden? Bound by Flame plaatst je voor deze keuze, maar de vraag is of de game boeiend genoeg blijft tot je het antwoord hebt.

  PlayStation Store Update - Bound by Flame & God of War Collection

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Bound by Flame Nieuws

  Killer Bundle 7 biedt 10 Steam games aan voor 5 euro

  Gamebundels zijn altijd een unieke kans om voor weinig geld veel games te scoren. Killer Bundle 7 is gelanceerd waarbij er wel 10 Steam games aangeboden worden voor een tamelijk lage prijs.

  Uitslag: WIN 3x Bound by Flame voor PS4, PS3 of X360

  In grote getale deden jullie trouwe leden van XGN weer mee met de prijsvraag. Bereid je voor op een epische gevecht tegen duistere wezens in Bound by Flame, want vandaag onthullen wij de winnaars van deze te gekke wedstrijd.

  WIN: 3x Bound by Flame voor PS4, PS3 of X360

  Van uitgever Easy Interactive en ontwikkelaar Spiders mogen wij rpg-fans verblijden met een winactie voor Bound by Flames. Jij maakt kans op een exemplaar voor de PlayStation 4-, PlayStation 3- of Xbox 360-versie van het spel. Wij mogen van elk platform één kopie aan jullie weggeven. Lees snel verder voor de instructies om te winnen!

  Bound by Flame krijgt releasedatum

  De RPG Bound by Flame heeft een releasedatum gekregen en zal op 8 mei in de winkels liggen. De game verschijnt voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  Bound by Flame komt ook naar PlayStation 4

  Op de Gamescom werd afgelopen week al aangekondigd dat Bound by Flame naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 komt. Vandaag kwam in een persbericht naar buiten dat de game ook voor de PlayStation 4 zal verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.