Borderlands 2: Game of the Year Edition Nieuws

  Volg de PAX East Gearbox livestream hier live vanaf 19.00!

  Vanavond om 19.00 kun je live de PAX East Gearbox livestream volgen. De studio achter Borderlands loopt de livestream al weken te teasen op Twitter. Gisteren werd er nog even olie op het vuur gegooid door middel van een korte trailer die alvast de eerste beelden toonde.

  Borderlands teaser hint naar nieuwe Gearbox game tijdens PAX East

  Gearbox heeft een nieuwe Borderlands teaser uitgebracht die hint naar Borderlands-gerelateerde onthullingen tijdens PAX East. De livestream van Gearbox zal donderdagavond 28 maart om 19.00 plaatsvinden. De trailer toont alvast een glimps van wat er aan staat te komen.

  Borderlands 3 release geteased door Gearbox op Twitter

  De nieuwste Borderlands game, Borderlands 3 zal waarschijnlijk op Pax East worden getoond. Gearbox stuurde een Tweet met daarin een foto waar dit waarschijnlijk in bekend wordt gemaakt. De release van Borderlands 3 zullen we waarschijnlijk eind maart krijgen op Pax East.

  Borderlands re-release voor PC, PS4, Xbox One op komst?

  Het lijkt erop dat er Borderlands re-releases aan zitten te komen. Mogelijk kun je dus straks op PC, PS4 en Xbox One het eerste deel van Borderlands herbeleven.

  2K games op GeForce NOW beschikbaar

  Er zijn vanaf nu 2K games op GeForce NOW beschikbaar. Titels die vanaf vandaag beschikbaar zijn op GeForce NOW zijn onder andere BioShock Remastered en Spec Ops.

  PlayStation Now games wordt uitgebreid met 50 titels

  De abonnementsdienst van PlayStation wordt weer met een redelijke collectie aangevuld. Zo worden maar liefst 50 titels aan het totale aanbod van PlayStation Now games toegevoegd.

  PlayStation Now games - Borderlands en BioShock games toegevoegd

  Er zijn nieuwe PlayStation Now games aan de lijst met games toegevoegd. Het gaat hier om twee franchises van 2K Games: de BioShock- en Borderlands franchises.

  Borderlands 3 - Gearbox zoekt 'industry badass'

  Bij PAX South het afgelopen weekend heeft ontwikkelaar Gearbox Borderlands 3 niet aangekondigd, maar Gearbox eindbaas Randy Pitchford laat via Twitter weten mensen te zoeken voor de volgende Borderlands game.

  Borderlands The Handsome Collection voor PS4 en Xbox One aangekondigd

  Gearbox heeft Borderlands The Handsome Collection voor de PS4 en Xbox One aangekondigd, een verzameling van Borderlands The Pre-Sequel en Borderlands 2 inclusief alle DLC en add-on packs. Eindelijk Borderlands op de current-gen consoles!

  Koopt Activision GTA-uitgever Take-Two?

  Het zou zomaar kunnen dat Activision interesse heeft in Grand Theft Auto-uitgever Take-Two. Dat stelt Benchmark analist Mike Hickey. Samen zouden de twee bedrijven de filmmarkt op gaan, waardoor het mogelijk wordt dat GTA een film krijgt.

  Borderlands 2 krijgt kleurenblindmodus

  Een nieuwe patch voor Borderlands 2 voegt een optie toe die het voor mensen met kleurenblindheid een stuk gemakkelijker maakt om de game goed te kunnen spelen.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales hier

  Zin om nog wat games te halen voor de kerst? Dan heb je geluk, aangezien Valve weer een hele lading titels in de aanbieding heeft gegooid voor de Steam Holiday Sale 2013.

  Borderlands 2 Headhunter Pack 3 vanaf 17 december beschikbaar

  Ook in de wereld van Borderlands staan de feestdagen voor de deur, al komen daar een stuk meer geweren en explosies in voor, dan bij ons het geval is. Het Headhunter Pack 3 speelt zich af tijdens de kerstdagen.

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  Borderlands 2 meer dan 7.5 miljoen keer verkocht

  Gearbox Software's shooter Borderlands 2 is sinds haar release al meer dan 7.5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat heeft het moederbedrijf van uitgever 2K - Take Two - vandaag bekendgemaakt.

  Borderlands 2 Game of the Year Edition uitgebracht

  Borderlands 2 Game of the Year Edition is sinds gisteren overal te koop. Dat kondigen 2K en Gearbox Software aan.

  Unieke loot in Borderlands 2 Game of the Year editie

  Deze week komt de Game of the Year editie van Borderlands 2 uit en ontwikkelaar Gearbox heeft daarvoor een ludieke actie opgezet: gamers die een specifiek personage vermoorden in de game krijgen unieke loot.

  Gearbox: 'Verwacht niet teveel van de nieuwe Borderlands 2 DLC'

  Volgens de baas van Gearbox Software, Randy Pitchford, moeten gamers niet al te hoge verwachtingen hebben voor de nieuwe DLC van Borderlands 2. Daarnaast gaat de nieuwe DLC geen nieuw seizoen aan content bieden.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.