Blur

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door Bizarre Creations en uitgegeven door Activision Blizzard & Bizarre Creations

  8

  Blur Artikelen

  Top 10 beste race games aller tijden voor iedere leeftijd

  Ben jij sneller dan Max Verstappen? Op het Formule 1-circuit misschien niet, maar in de virtuele wereld zou het maar zo kunnen. Je wilt dat dan alleen wel met een goede racegame doen en dus zetten wij de beste race games aller tijden op een rijtje.

  Top 5 beste kartgames - Racen naar plaats 1

  In de loop van de jaren zijn er een hoop kartgames uitgekomen. Van de meeste grote franchises zijn de personages wel eens in een kart gestapt. Dit zijn de 5 beste kartgames.

  De ondergesneeuwde games op de Xbox 360!

  De Xbox One is kort geleden officieel in Nederland verschenen en belooft een hoop next-gen geweld met zich mee te brengen. Dat betekent echter niet dat de Xbox 360 geen toffe games meer te bieden heeft. Sterker nog: de 360 kent een aantal ondergesneeuwde games die je misschien hebt gemist, maar nu nog steeds zeker de moeite waard zijn.

  Blur Review

  Blur, vrij vertaald naar vervagen, is een game waarin Mario Kart-achtige taferelen gecombineerd worden met iets serieuzere gameplay en mooiere graphics. Maar is de game net zo vaag als de naam of is Mario in gevaar? Je leest het in deze recensie.

  Blur Preview

  Men neme: eenmaal racegame, eenmaal Mario Kart en eenmaal internet verbinding. Deze gooi je samen in een grote pot, vier minuten roeren en je hebt Blur. Blur is namelijk de racegame die gaat proberen om wapens zoals in Mario Kart toe te passen in een semirealistische racegame.

  Blur Nieuws

  Blur-ontwikkelaar: 'De volgende generatie consoles kan het racegenre redden'

  Gareth Wilson, die meewerkte aan racespel Blur, denkt dat de volgende generatie consoles het racegenre weer nieuw leven in kan blazen. Hij vindt dat een nieuwe console noodzakelijk is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.