Blood Bowl 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport, american football, strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Cyanide en uitgegeven door Focus Home Interactive

  8

  Blood Bowl 2 Artikelen

  Top 5 beste Warhammer games

  De vijf beste Warhammer games op een rij. Het Warhammer universum is ooit begonnen als een strategisch bordspel, maar kent tegenwoordig ook een lange lijst videogames, waar Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr aan toegevoegd is. Of je nou fan bent van het Warhammer Fantasy universum of het Warhammer 40,000 universum, op deze lijst staat zeker een game voor jou.

  Blood Bowl 2 Review - De Warhammer variant van American Football

  Ieder jaar rond deze tijd komen er een heleboel sportgames in de schappen terecht. Denk hierbij aan FIFA en PES. De mensen van Games Workshop hebben dit jaar het tweede Blood Bowl deel voor ons in petto. En in deze Blood Bowl 2 Review kun je lezen waarom deze game hilarisch tof is!

  Top 3 Gamescom games volgens XGN

  Ons team is terug van de Gamescom en heeft daar veel moois gezien en gespeeld. Welke games vonden zij het allerbest? Hier lees je de drie beste games van de beurs, volgens Hugo, Calvin, Lars en Johan.

  Blood Bowl 2 Preview - Bloederige sportwedstrijden

  Turn-based strategie en sportgames zijn een weinig voorkomende combinatie. Daarom valt Blood Bowl 2 meteen op tussen andere sportgames. Maar gelukkig is het spel veel meer dan dat. Met XCOM-achtige gameplay en een bloederig over-the-top vechtsysteem is deze game niet alleen heel uniek, maar ook erg leuk.

  Blood Bowl 2 Nieuws

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Blood Bowl 2 release uitgesteld tot september

  De PlayStation 4, Xbox One en PC release van Blood Bowl 2 laat nog even op zich wachten. De Blood Bowl 2 release staat nu gepland voor 22 september 2015.

  Blood Bowl 2 aangekondigd voor PC

  Blood Bowl 2 komt naar de PC. Dat laat ontwikkelaar Cyanide Games weten. Het betreft een turn-based strategiegame. De releasedatum is nog onbekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.