Block N Load

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Shooter, first-person shooter & strategie

  Gemaakt door Jagex en uitgegeven door Jagex

  Block N Load Artikelen

  Block N Load - Interview met de vicepresident

  Een paar koude donderdagen geleden was XGN op bezoek bij de ontwikkelingsstudio van Jagex Games in Cambridge, in het kader van de nieuwe multiplayergame Block N Load. Een mooie gelegenheid om David Solari, de vicepresident van het spel, eens wat vragen te stellen over Block N Load.

  Block N Load Preview - De nieuwe online multiplayer game van Jagex

  Block N Load, zo luidt de titel van Jagex’s nieuwe game. De release van deze online first person shooter staat in het voorjaar van 2015 gepland, maar we kunnen vanaf december aan de slag met de bèta.

  Block N Load Nieuws

  Block N Load hero Kira-Chan is nu free to play

  De Block N Load hero Kira-Chan is vanaf vandaag onderdeel van de gratis character rotation van Block N Load. Deze hero werd in september voor het eerst aangekondigd als nieuwe speelbare hero.

  Block N Load free to play na grote update

  Block N Load ondergaat vandaag de grootste update van de game tot nu toe. Deze update voegt nieuwe helden, uitdagingen, gevechten en meer aan de game toe. Bovendien wordt Block N Load free to play.

  Block N Load characters bekendgemaakt

  Drie nieuwe Block N Load characters zijn bekendgemaakt door Jagex. Deze drie nieuwe characters zijn nieuwe aanvulling voor de negen bestaande karakters in Block N Load.

  Block 'N Load release vandaag op Steam

  De online 5 vs 5 shooter Block 'N Load release is vandaag. Naast knallen ligt de focus ook op bouwen, wat volgens ontwikkelaar Jagex tot een hoop creativiteit en variatie moet leiden.

  Block N Load release op 31 april

  De Block N Load release vindt plaats op 31 april. Vanaf die dag is de online multiplayer shooter, van ontwikkelaar Jagex, verkrijgbaar op Steam.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.