Bleeding Edge Artikelen

  De tien gamescom 2019 games om het meest naar uit te kijken

  E3 2019 is gekomen en gegaan, dus dat kan maar één ding betekenen. Het is weer tijd voor gamescom! Aangezien de beurs in Keulen om de hoek staat, zetten we de tien gamescom 2019 games om naar uit te kijken op een rijtje!

  De beste E3 2019 multiplayer games - Top tien nieuwe aankondigingen!

  Een paar dagen E3 in Los Angeles waren er voor nodig, maar de wereld is heel wat nieuwe games rijker om naar uit te kijken. Daarom is hier is een top 10 van de aangekondigde E3 2019 multiplayer games, want ook voor gamers die graag samen spelen zat er veel goeds bij.

  Bleeding Edge game - Hands-on met de nieuwe titel van Ninja Theory (gespeeld op E3)

  De snelle actie van Devil May Cry combineren met het chaotische plezier van Overwatch. Dat is de nieuwe Bleeding Edge game die tijdens de Microsoft persconferentie werd getoond is in een notendop. De vraag is hoe dat speelt, maar daar hebben wij gelukkig een antwoord op.

  Beste Xbox One exclusives die nog in 2019 zullen uitkomen

  In principe zijn er geen echte Xbox One exclusives in 2019 meer aangezien Microsoft alle (timed) exclusieve games ook uitbrengt voor Windows 10. Toch blijven deze games op de console exclusief voor Xbox One. Van deze games zijn dit degene die allemaal dit jaar nog in de winkels zullen verschijnen.

  Bleeding Edge Nieuws

  Wallpaper Pick maart met Ori and the Will of the Wisp en Mulan!

  Na de rustige maand februari wordt het in maart gelukkig weer een stuk spannender. Er komen een hoop goede games uit om te spelen en ook meer dan genoeg goede films om in de bios te bekijken. Voordat het zover is, moet er natuurlijk eerst iets anders gebeuren. Het is tijd om onze achtergrond te updaten! Kies er nu eentje uit de Wallpaper Pick maart!

  Bleeding Edge release bekendgemaakt

  De Bleeding Edge release datum is bekend. Microsoft onthulde deze tijdens het XO19 Inside Xbox evenement. Vanaf 24 maart kunnen we met de nieuwe game van ontwikkelaar Ninja Theory aan de slag.

  Bleeding Edge trailer toont gameplay op Microsoft E3 persconferentie

  Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft werd een nieuwe Bleeding Edge trailer getoond van ontwikkelaar Ninja Theory. In de actievolle trailer werden enkele personages bekendgemaakt. Ook is de datum van de alpha aangekondigd. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de alpha.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.