Blair Witch

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Bloober Team en uitgegeven door Bloober Team NA

  7

  Blair Witch Artikelen

  Blair Witch Review - Terug naar de Black Hills bossen

  In 1999 was The Blair Witch Project een baanbrekende horrorfilm. Na deze film kwam nog een vervolg en in 2016 een derde deel getiteld Blair Witch. Nu mag je zelf de Black Hills bossen van Burkitsville, Maryland in. In deze Blair Witch review schrokken wij ons regelmatig rot, maar we merkten ook dat er losjes met de materie wordt omgegaan.

  Onze verwachtingen van de gamescom persconferenties - Nieuwe titels uit de doeken?

  Aankomende week is het alweer zover: gamescom 2019. Net zoals andere jaren staan er weer een aantal persconferenties ingepland die voor de opening van de beurs worden gehouden. Maar wat kunnen we verwachten van de gamescom persconferenties dit jaar? Wij zoeken het voor je uit.

  Wallpaper Pick augustus met Man of Medan en Once Upon a Time in Hollywood!

  Het is een heerlijke, plakkerige, zweterige zomer oftewel perfect om weg te dromen in je favoriete films en games. Dromen van een plek waar zomers normaal zijn. Bereid je alvast voor op alle dromen die je kunt beleven in augustus met een gloednieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick augustus!

  Beste Xbox One exclusives die nog in 2019 zullen uitkomen

  In principe zijn er geen echte Xbox One exclusives in 2019 meer aangezien Microsoft alle (timed) exclusieve games ook uitbrengt voor Windows 10. Toch blijven deze games op de console exclusief voor Xbox One. Van deze games zijn dit degene die allemaal dit jaar nog in de winkels zullen verschijnen.

  Blair Witch Nieuws

  Devil May Cry 5, Kingdom Come en meer op Xbox Game Pass deze maand

  Tijdens de Inside Xbox uitzending van gamescom 2019 zijn niet alleen aankomende grote releases besproken. Je zou het bijna vergeten, maar er is ook aandacht geweest voor bestaande games en games die zeer binnenkort uitkomen. Er komen nog verschillende Xbox Game Pass games bij in augustus.

  Blair Witch release onthuld op Microsoft E3 persconferentie

  De Blair Witch release is onthuld. Deze werd bekendgemaakt tijdens de E3 persconferentie van Microsoft via een trailer. Het gaat om een gameversie van de bijna gelijknamige film 'The Blair Witch Project', die in 1999 uitkwam. De trailer geeft een voorproefje op de horror.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.