Blacklight: Retribution

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Zombie en uitgegeven door Zombie

  Blacklight: Retribution Artikelen

  PlayStation Store Update - Blacklight: Retribution & Gran Turismo 6

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  Blacklight: Retribution Nieuws

  Blacklight: Retribution servers offline in maart

  Blacklight: Retribution, de cyberpunk first-person shooter, die voor het eerst uitkwam in 2012 zal vanaf 11 maart 2019 niet meer kunnen worden gespeeld op de P, de servers voor de PC-versie zullen offline gaan. Alle downloadbare items in de PC-store van de game zullen gratis zijn tot aan 11 maart 2019.

  Blacklight Retribution ontvangt gratis nieuwe map

  Blacklight Retribution, de free-to-play shooter voor de PC en PlayStation 4, heeft een gratis nieuwe map gekregen. De kaart draagt de naam 'Seaport', zo maakt ontwikkelaar Zombie Studios bekend.

  PS4-versie Blacklight krijgt nieuwe modus en maps

  De PlayStation 4-versie van de shooter Blacklight Retribution krijgt vandaag een nieuwe gamemodus en twee nieuwe multiplayer maps. Dat maakt ontwikkelaar Zombie Studios bekend.

  Progressie Blacklight: Retribution bèta draagt over

  Ontwikkelaar Zombie Studios maakt vandaag bekend dat je de progressie die je boekt in de bèta van de game, overdraagt naar de uiteindelijke versie. Hierdoor hoeven spelers niet opnieuw te beginnen.

  Blacklight: Retribution vandaag naar de PS4

  Na een korte vertraging, wordt Blacklight: Retribution in de loop van de dag online gezet op het PlayStation Network van de PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.