Black Mesa Source

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Black Mesa Source Nieuws

  Black Mesa update maakt Half-Life remake stuk mooier

  Ook al is het nog even wachten tot Half-Life remake Black Mesa voltooid is, de nieuwe Black Mesa update maakt veel goed. De game is grafisch flink opgepoetst en ziet er vooral een stuk mooier uit dankzij betere belichting en effecten.

  Black Mesa developers maken meer bekend over Black Mesa Xen

  De developers van Black Mesa hebben in een post op Steam meer bekend gemaakt over de development rondom Xen. Black Mesa is de indie heruitvoering van de populaire game Half-Life. Ontwikkelaar Crowbar Collective zegt in de post op Steam Black Mesa Xen in de zomer van 2017 te willen lanceren.

  Black Mesa komt binnenkort naar Steam

  De game Black Mesa zal binnenkort op Steam verschijnen. Dat maken de ontwikkelaars van het spel vandaag bekend in een blog op het distributieplatform.

  Herbeleef Half-Life met Black Mesa Source

  Black Mesa Source, een remake van de originele Half-Life in de Source-engine, is na jarenlang wachten eindelijk klaar. De game is volledig gratis te downloaden en laat gamers headcrabs meppen in HD.

  De eerste tien titels van Steams Greenlight zijn bekend

  Valve heeft de eerste tien games vrijgegeven die zullen verschijen voor Steams Greenlight. Greenlight is de nieuwe service van Valve waarbij ontwikkelaars gemaakte games kunnen insturen en de community middels een stemsysteem bepaalt of het spel naar Steam komt.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.