BioShock Infinite: The Complete Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 2K Games en uitgegeven door 2K Games

  BioShock Infinite: The Complete Edition Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Fort Frolic uit BioShock

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruit duwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit BioShock.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Ghost Story Games wiki - XGN Biografie

  Vorige week mocht 2K het spits afbijten en deze week staat een relatief nieuwe ontwikkelaar centraal: Ghost Story Games! De studio van Ken Levine heeft nog geen games uitgebracht, maar met zijn rijke geschiedenis kan dat alleen maar goed gaan. Lees het in onze Ghost Story Games wiki special.

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  Vijf politieke games - Kabinet Rutte III in de jungle

  Hoera, er is eindelijk een regeerakkoord! Het heeft even geduurd, maar kabinet Rutte III gaat er komen. Daarom is het tijd om vijf politieke games op een rijtje te zetten. Zou ons kabinet het uithouden in het politieke steekspel van deze games?

  BioShock Infinite: The Complete Edition Nieuws

  BioShock ontwikkelaar richt nieuwe studio op

  BioShock ontwikkelaar Irrational Games heeft een nieuwe studio opgebouwd. Ze gaan meteen aan de slag met werken aan nieuwe games waar BioShock fans blij van zullen worden.

  Alle BioShock games Backwards Compatible met Xbox One

  Onlangs heeft 2K Games de remasterbundel BioShock The Collection uitgebracht. Dit is alleen niet meer de enige manier om BioShock te spelen op de Xbox One. Nu zijn namelijk alle BioShock games backwards compatible voor de Xbox One.

  Update - BioShock The Collection release mogelijk aangekondigd

  De BioShock franchise is er een met uitersten. De eerste twee delen spelen zich af in een onderwater stad, terwijl Infinite het luchtruim opzoekt. Geen mogelijkheid gehad om de games te spelen aangezien je geen huidige generatie consoles hebt? Dan krijg je waarschijnlijk alsnog een kans, want een BioShock The Collection release komt er zo goed als zeker aan

  BioShock Collection krijgt een rating in Brazilië

  De komst van de BioShock Collection lijkt weer iets zekerder. Deze game werd al in september 2015 gelekt door een Zuid-Afrikaanse verkoper, maar er kwam geen officieel bericht van 2K. Nu heeft deze game een rating gekregen in Brazilië.

  The BioShock Collection mogelijk gelekt

  The BioShock Collection met alle games komt mogelijk in november. Dit nieuws is gelekt door een Zuid-Afrikaanse retailer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.