BioShock Infinite

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Irrational Games en uitgegeven door 2K Games & Irrational Games

  9

  BioShock Infinite Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #40 tot en met #31

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 40 tot en met 31.

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Fort Frolic uit BioShock

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruit duwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit BioShock.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Ghost Story Games wiki - XGN Biografie

  Vorige week mocht 2K het spits afbijten en deze week staat een relatief nieuwe ontwikkelaar centraal: Ghost Story Games! De studio van Ken Levine heeft nog geen games uitgebracht, maar met zijn rijke geschiedenis kan dat alleen maar goed gaan. Lees het in onze Ghost Story Games wiki special.

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  BioShock Infinite Nieuws

  BioShock ontwikkelaar richt nieuwe studio op

  BioShock ontwikkelaar Irrational Games heeft een nieuwe studio opgebouwd. Ze gaan meteen aan de slag met werken aan nieuwe games waar BioShock fans blij van zullen worden.

  Alle BioShock games Backwards Compatible met Xbox One

  Onlangs heeft 2K Games de remasterbundel BioShock The Collection uitgebracht. Dit is alleen niet meer de enige manier om BioShock te spelen op de Xbox One. Nu zijn namelijk alle BioShock games backwards compatible voor de Xbox One.

  Westworld makers hebben BioShock en GTA als invloeden

  Westworld, de televisie-adataptie op de film uit 1973, blijkt beïnvloed te zijn door video games. Met name laat de serie zien hoe verschillend mensen zich gedragen in een virtuele wereld. Sommigen volgen de wet, terwijl anderen zich tegoed doen met fantasieën die in de echte wereld niet kunnen.

  Update - BioShock The Collection release mogelijk aangekondigd

  De BioShock franchise is er een met uitersten. De eerste twee delen spelen zich af in een onderwater stad, terwijl Infinite het luchtruim opzoekt. Geen mogelijkheid gehad om de games te spelen aangezien je geen huidige generatie consoles hebt? Dan krijg je waarschijnlijk alsnog een kans, want een BioShock The Collection release komt er zo goed als zeker aan

  PlayStation Now games wordt uitgebreid met 50 titels

  De abonnementsdienst van PlayStation wordt weer met een redelijke collectie aangevuld. Zo worden maar liefst 50 titels aan het totale aanbod van PlayStation Now games toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.