BioShock 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 2K Games & 2K Marin en uitgegeven door 2K Games & 2K Marin

  8.5

  BioShock 2 Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Fort Frolic uit BioShock

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruit duwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit BioShock.

  Ghost Story Games wiki - XGN Biografie

  Vorige week mocht 2K het spits afbijten en deze week staat een relatief nieuwe ontwikkelaar centraal: Ghost Story Games! De studio van Ken Levine heeft nog geen games uitgebracht, maar met zijn rijke geschiedenis kan dat alleen maar goed gaan. Lees het in onze Ghost Story Games wiki special.

  Beste vader in games - De geboren vaders

  Met de release van God of War keert Kratos terug. Naast dat hij de God van de oorlog is, is hij nu ook nog eens een vader. Dit maakt het een perfect moment om te kijken naar wie de beste vader in video games is en dit doen we door de vijf beste vaders op een rij te zetten.

  Shared universe - 10 universums waarvan je niet wist dat ze bestaan

  In een concept van een shared universe behoren meerdere titels tot één wereld. Een populair en bekend voorbeeld zijn de films van de Avengers. Maar er zijn veel meer voorbeelden te noemen en dus hebben wij een aantal leuke en onbekende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  BioShock remastered release - Een recap van de verhaallijnen

  Een collectie van BioShock games die een volledige remaster krijgen, om mee te kunnen draaien op de huidige generatie consoles, klinkt als engelenzang. Met veel enthousiasme bevestigen we dan ook dat deze bundel er echt gaat komen. Maar hoe steken de verhalen van de BioShock remastered release ook alweer in elkaar?

  BioShock 2 Nieuws

  BioShock ontwikkelaar richt nieuwe studio op

  BioShock ontwikkelaar Irrational Games heeft een nieuwe studio opgebouwd. Ze gaan meteen aan de slag met werken aan nieuwe games waar BioShock fans blij van zullen worden.

  Alle BioShock games Backwards Compatible met Xbox One

  Onlangs heeft 2K Games de remasterbundel BioShock The Collection uitgebracht. Dit is alleen niet meer de enige manier om BioShock te spelen op de Xbox One. Nu zijn namelijk alle BioShock games backwards compatible voor de Xbox One.

  Update - BioShock The Collection release mogelijk aangekondigd

  De BioShock franchise is er een met uitersten. De eerste twee delen spelen zich af in een onderwater stad, terwijl Infinite het luchtruim opzoekt. Geen mogelijkheid gehad om de games te spelen aangezien je geen huidige generatie consoles hebt? Dan krijg je waarschijnlijk alsnog een kans, want een BioShock The Collection release komt er zo goed als zeker aan

  PlayStation Now games wordt uitgebreid met 50 titels

  De abonnementsdienst van PlayStation wordt weer met een redelijke collectie aangevuld. Zo worden maar liefst 50 titels aan het totale aanbod van PlayStation Now games toegevoegd.

  BioShock Collection krijgt een rating in Brazilië

  De komst van de BioShock Collection lijkt weer iets zekerder. Deze game werd al in september 2015 gelekt door een Zuid-Afrikaanse verkoper, maar er kwam geen officieel bericht van 2K. Nu heeft deze game een rating gekregen in Brazilië.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.