BioShock

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PC & Mobile

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 2K Games, 2K Australia, 2K Boston, Irrational Games & 2k Boston & 2K Australia en uitgegeven door 2K Games, Irrational Games & 2k Boston & 2K Australia

  9

  BioShock Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Fort Frolic uit BioShock

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruit duwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit BioShock.

  Ghost Story Games wiki - XGN Biografie

  Vorige week mocht 2K het spits afbijten en deze week staat een relatief nieuwe ontwikkelaar centraal: Ghost Story Games! De studio van Ken Levine heeft nog geen games uitgebracht, maar met zijn rijke geschiedenis kan dat alleen maar goed gaan. Lees het in onze Ghost Story Games wiki special.

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  Beste vader in games - De geboren vaders

  Met de release van God of War keert Kratos terug. Naast dat hij de God van de oorlog is, is hij nu ook nog eens een vader. Dit maakt het een perfect moment om te kijken naar wie de beste vader in video games is en dit doen we door de vijf beste vaders op een rij te zetten.

  BioShock Nieuws

  BioShock ontwikkelaar richt nieuwe studio op

  BioShock ontwikkelaar Irrational Games heeft een nieuwe studio opgebouwd. Ze gaan meteen aan de slag met werken aan nieuwe games waar BioShock fans blij van zullen worden.

  Alle BioShock games Backwards Compatible met Xbox One

  Onlangs heeft 2K Games de remasterbundel BioShock The Collection uitgebracht. Dit is alleen niet meer de enige manier om BioShock te spelen op de Xbox One. Nu zijn namelijk alle BioShock games backwards compatible voor de Xbox One.

  Update - BioShock The Collection release mogelijk aangekondigd

  De BioShock franchise is er een met uitersten. De eerste twee delen spelen zich af in een onderwater stad, terwijl Infinite het luchtruim opzoekt. Geen mogelijkheid gehad om de games te spelen aangezien je geen huidige generatie consoles hebt? Dan krijg je waarschijnlijk alsnog een kans, want een BioShock The Collection release komt er zo goed als zeker aan

  PlayStation Now games wordt uitgebreid met 50 titels

  De abonnementsdienst van PlayStation wordt weer met een redelijke collectie aangevuld. Zo worden maar liefst 50 titels aan het totale aanbod van PlayStation Now games toegevoegd.

  BioShock Collection krijgt een rating in Brazilië

  De komst van de BioShock Collection lijkt weer iets zekerder. Deze game werd al in september 2015 gelekt door een Zuid-Afrikaanse verkoper, maar er kwam geen officieel bericht van 2K. Nu heeft deze game een rating gekregen in Brazilië.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.