Beyond: Two Souls

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Quantic Dream en uitgegeven door Quantic Dream

  6.5

  Beyond: Two Souls Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  PlayStation Plus games mei 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games mei 2018 zijn bekendgemaakt. Zoals altijd geeft Sony ons weer zes games om gratis van te genieten. Met welke games komt Sony ons verblijden na de toppers van april?

  Top 5 beste Interactive Drama's - Jij regisseert je eigen ervaring

  Nadat er eerder een special verscheen over de top 5 beste visual novels, kijken we nu naar de top 5 beste Interactive Drama's. Binnen dit verhalende genre zijn er namelijk ook al een heleboel toffe games verschenen.

  Top 5 Playstation Now games die je móet spelen

  PlayStation Now wordt beschikbaar voor de PC. Je sluit je dualshock controller via de usb-kabel aan op je PC, start Playstation Now op en maakt een keuze uit een van de honderden spellen die je kunt streamen. En als je slim bent pak je deze top 5 PlayStation Now games erbij, want die je moet je zeker spelen.

  10 toffe games met Nederlandse ondertiteling

  In Nederland gebeurt niet veel, behalve dan dat Max Verstappen recent geschiedenis geschreven heef in de Formule 1. Toch zijn veel games voorzien van Nederlandse ondertitels. Hieronder een paar uit dat rijtje games met Nederlandse ondertiteling.

  Beyond: Two Souls Nieuws

  Quantic Dream-titels zullen voortaan op meerdere platformen worden gelanceerd

  Ontwikkelstudio Quantic Dream staat bekend om haar verhalende titels, die over het algemeen exclusief uitkomen voor de consoles van Sony. Daar gaat nu verandering in komen, want de Franse ontwikkelaar gaat haar titels in het vervolg op meerdere platformen uitbrengen bij lancering.

  Detroit Become Human PC release gepaard met twee andere games

  Quantic Dream heeft op Twitter bekendgemaakt dat drie van hun PlayStation Exclusives op PC worden uitgebracht. Detroit Become Human, Heavy Rain en Beyond Two Souls zullen binnenkort een PC release krijgen. De games worden uitgebracht voor Windows computers in de Epic Games Store.

  Quantic Dream games worden in de toekomst weer multiplatform

  Quantic Dream, makers van Detroit: Become Human, hebben bevestigd dat de games die in de toekomst worden gemaakt multiplatform zullen worden. Dit is verteld in een interview met GamesBeat. De eerstvolgende game van Quantic Dream zal waarschijnlijk op de volgende generatie consoles komen, maar dus ook op de nieuwe Xbox.

  Beyond Two Souls release volgt volgende week al voor PS4!

  Quantic Dream, de ontwikkelaar van Beyond Two Souls heeft zojuist een officiële releasedatum bekendgemaakt voor de game. De Beyond Two Souls release staat op 26 november en de game verschijnt op de PlayStation 4.

  Paris Games Week PlayStation 4 demo's - Beyond Two Souls en Heavy Rain

  Er is meer informatie over speelbare Paris Games Week PlayStation 4 demo's bekend. Het lijkt er op dat Beyond: Two Souls en Heavy Rain demo's voor de PlayStation 4 ook speelbaar zijn.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.