Beyond Good & Evil HD Artikelen

  Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

  Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

  Top 10 beste Xbox One backwards compatibility games

  Met het nieuws dat Red Dead Redemption vanaf vrijdag beschikbaar is voor de Xbox One backwards compatibility is het tijd om terug te kijken naar welke games niet mogen ontbreken in je lijst van Xbox 360 titels die je op je Xbox One kan spelen.

  Beyond Good & Evil HD Review

  Beyond Good & Evil is één van de meest ondergewaardeerde games ooit maar het spel krijgt een tweede kans om zichzelf te bewijzen. Deeltje twee is immers in de maak en dus moet iedereen het verhaal van de eerste game kennen.

  Beyond Good & Evil HD Nieuws

  Ubisoft E3 line up bekendgemaakt - deze games komen aan bod!

  De E3 komt steeds dichterbij en zodoende krijgen we ook steeds meer informatie over wat we op de E3 kunnen verwachten. De Ubisoft E3 line up is nu ook bekend. Het is een flinke lijst met titels die in de spotlights komen te staan.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  'Beyond Good & Evil was een fout'

  Het is een game die menig hart van de gamer weet te veroveren, maar toch is Beyond Good & Evil een verkeerde keuze geweest van Ubisoft om te ontwikkelen. Dat zegt Patrick Lourde, het creatieve brein achter Child of Light.

  Sony houdt 'Lost Treasures' PSN-uitverkoop

  Sony houdt momenteel uitverkoop op de PlayStation 3 en PS Vita onder de noemer 'Lost Treasures'. De details van de uitverkoop zijn inmiddels bekend.

  Platformgames centraal in nieuwe Deal of the Week

  Deze week is er een zeer uitgebreide Deal of the Week op de Xbox 360, waarin platformgames centraal staan, maar ook veel downloadbare content van de Assassin's Creed franchise.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.