Beyond Good & Evil 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  Beyond Good & Evil 2 Artikelen

  Vijf dingen die we op gamescom 2019 misten - Gemiste kansen

  Gamescom zit er weer op en we hebben allerlei toffe dingen gezien. De hallen stroomden over met games én bezoekers. Er waren primeurs zoals Little Nightmares II en grote games om te checken zoals Death Stranding. Toch misten we ook het nodige op de beurs. Dit zijn vijf dingen die we op gamescom 2019 misten.

  Alle bevestigde E3 2019 games tot nu toe - Alles op een rijtje!

  E3 2019 komt steeds dichterbij en dat houdt in dat er steeds meer games bevestigd worden voor de beurs in Los Angeles. Nu kan het allemaal best veel worden om alle games van E3 2019 te onthouden. Wij zetten daarom alle bevestigde E3 2019 games voor je op een rijtje.

  Top 10 beste game trailers van 2018 - Visueel vertoon van hoog niveau

  Voor velen is de gametrailer het eerste teken van een nieuwe titel en wat hij of zij ervan kan verwachten. En ook in 2018 waren er vele trailers die ons verlekkerd deden uitkijken naar de toekomst. Welke zijn dat precies? Je leest het in onze beste game trailers van 2018 special.

  Vijf features in Beyond Good and Evil 2 - Nieuws onder de zon

  Het applaus voor Michel Ancel tijdens de bekendmaking van Beyond Good and Evil 2 was oorverdovend en de verwachtingen voor zijn nieuwste titel zijn dan ook hooggespannen. Wij zagen de demo op de E3 2018 en vertellen je over vijf features in Beyond Good and Evil 2.

  Beyond Good and Evil 2 impressie - Het lange wachten beloond?

  Al sinds de officiële aankondiging van Beyond Good and Evil 2 zijn de verwachtingen hooggespannen; de game is schijnbaar al een flinke tijd in ontwikkeling en fans van de serie willen dolgraag ‘hun’ Jade weer zien. Wij zagen de game al op de E3 2018 en vertellen er alles over in de Beyond Good and Evil 2 impressie.

  Beyond Good & Evil 2 Nieuws

  Ubisoft komt op 12 juli met E3-stream 'Ubisoft Forward'

  De E3 gaat dit jaar fysiek niet door en dus moeten ontwikkelaars uitwijken naar online mogelijkheden om hun games te presenteren. Zo ook Ubisoft die nu een online persconferentie in E3 stijl aangekondigd heeft. De conferentie heeft Ubisoft Forward en zal op 12 juli plaatsvinden.

  Beyond Good and Evil 2 internet altijd nodig voor spelen

  Om Beyond Good and Evil 2 te kunnen spelen is het nodig om een connectie met het internet te hebben. Dit geldt ook voor alleen spelen in de game. Dit is wat Ubisoft bekend maakt op haar blog in een post over de game.

  Beyond Good and Evil 2 beta komt volgend jaar

  Vanaf volgend jaar kun je zeer waarschijnlijk aan de slag met de Beyond Good and Evil 2 beta. Er is nog geen releasedatum, maar de makers geven aan dat ze volgend jaar op het oog hebben voor een beta release.

  Beyond Good and Evil 2 details en HitRecord uit de doeken gedaan

  Beyond Good and Evil 2 details getoond! Tijdens de Ubisoft E3 2018 persconferentie kwam Beyond Good and Evil 2 voorbij. Er werden meerdere trailers getoond waaronder ook wat gameplay.

  Ubisoft E3 line up bekendgemaakt - deze games komen aan bod!

  De E3 komt steeds dichterbij en zodoende krijgen we ook steeds meer informatie over wat we op de E3 kunnen verwachten. De Ubisoft E3 line up is nu ook bekend. Het is een flinke lijst met titels die in de spotlights komen te staan.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.