Bejeweled Blitz: Live Artikelen

  Bejeweled Blitz: Live Review

  Bejeweled is een game die tot in den treuren gekopieerd is en opnieuw wordt uitgebracht. Op de mobiele telefoon, het internet en de gameconsoles hebben we deze game misschien wel net iets te vaak langs zien komen. Bejeweled Blitz is ontwikkeld als Facebook applicatie en komt nu naar Xbox Live Arcade, maar is het het betalen nog wel waard?

  Bejeweled Blitz: Live Nieuws

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  Xbox Deal of the Week met Zuma, Feeding Frenzy en Bejeweled

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week bekend voor de Xbox 360. Deze week is onder andere content van Feeding Frenzy in de aanbieding.

  Popcap games in nieuwe Deal of the Week

  Het is de dag van de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het is ook de dag dat er weer nieuwe aanbiedingen zijn op de Xbox 360. Deze week staan Popcap games centraal in de Deal of the Week.

  Popcap Collection is Live Deal of the Week

  De afgelopen paar weken was de Xbox Deal of the Week puur gericht op één game. Deze week is dat niet het geval, maar zijn er meerdere games in de aanbieding van Popcap.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.