Beat Saber

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Muziek

  Gemaakt door Hyperbolic Magnetism en uitgegeven door Hyperbolic Magnetism

  8

  Beat Saber Artikelen

  Top games waar je onze redactieleden wakker voor kunt maken

  Gezien het feit dat we bij XGN aan het werk zijn, is het niet gek dat de meeste van ons gek zijn op gamen. Toch hebben we allemaal een andere smaak en hebben we een eigen favoriet. Benieuwd voor welke game je ons wakker kunt maken? Dat kun je hieronder lezen, want dit zijn al onze top games op een rijtje.

  Beste VR workout games - Games waar je spierpijn van krijgt

  Een ritje in de achtbaan, parachutespringen of duiken met haaien; het kan allemaal met behulp van virtual reality (VR). Naast deze buitengewone activiteiten kun je ook sporten vanuit je huiskamer. Daarom hebben wij de beste VR workout games op een rijtje gezet.

  Beat Saber Review - Leukste VR-muziekgame van het moment

  Wat hebben Luke Skywalker, Fruit Ninja, drum 'n bass en Michael Jackson met elkaar gemeen? Helemaal niets, zo dachten we. Dat veranderde toen wij Beat Saber speelden, de nieuwste muziekgame voor PS4 VR. Hoe dat ons is bevallen, lees je in deze Beat Saber review.

  Beste VR games 2018 - Dit zijn de virtuele toppers van 2018!

  De Virtual Reality bibliotheek is het afgelopen jaar weer flink verrijkt met nieuwe games. We zijn door enge huizen gelopen, maar hebben ook de schattigste avonturen beleefd in 2018. In deze beste VR Games 2018 top tien zetten wij de meest toffe, vermakelijke en enge virtuele belevingen voor je op een rijtje.

  Top 10 beste steam games van 2018 - Door de community bepaald

  Op Steam kunnen de spelers een score achterlaten op de games die zij hebben gespeeld. Hier rolt ieder jaar een top 150 games uit. Nou vinden wij dit een beetje overdreven en daarom hebben wij de top 10 beste steam games van 2018.

  Beat Saber Nieuws

  God of War is Game of the Year 2018 volgens de D.I.C.E. Awards

  Tijdens de D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts and Sciences won God of War de Game of the Year prijs. De game won naast deze prijs ook nog acht andere onderscheidingen. Hiermee is God of War de grote winnaar van de avond.

  Beat Saber PlayStation VR aangekondigd

  Beat Saber PlayStation VR is aangekondigd door middel van een trailer. De populaire ritme-game is binnenkort behalve op de PC ook in virtual reality op de PlayStation 4 te ervaren. Op de PlayStation zul je de PS Move controllers gebruiken om de gekleurde blokken in stukken te hakken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.