Bayonetta 3

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door SEGA & Platinum Games

  Bayonetta 3 Artikelen

  E3 2019 Nintendo verwachtingen - Gaat de grote N ons verrassen?

  De beurs der beurzen komt langzaam maar zeker dichterbij en dus is de tijd voor speculatie aangebroken. De geruchtenmolen slaat op hol en al helemaal als het gaat om Nintendo. Dit zijn de E3 2019 Nintendo verwachtingen die je moet weten voordat de beurs begint!

  E3 Nintendo Direct 2019 - Welke games willen wij zien?

  E3 zit er snel aan te komen en dat betekent dat er een stortvloed van game nieuws gaat komen. Er zijn al meerdere persconferenties aangekondigd, maar Nintendo doet het meestal iets anders door, zoals ook dit jaar, een speciale Nintendo Direct uit te zenden. Dit is wat wij verwachten en hopen te zien in de Nintendo E3 Direct 2019.

  Dit zijn jullie favoriete vrouwelijke personages in games

  In veel videogames krijgen de mannen de hoofdrol. Denk maar aan Mario, Arthur Morgan uit Red Dead Redemption 2 en Geralt uit The Witcher 3, maar er zijn ook genoeg toffe vrouwen die een game dragen. Dit zijn jullie favoriete vrouwelijke personages in games.

  Beste Switch exclusives 2019 - Om flink naar uit te kijken

  Net als voor andere platformen kunnen we ook voor de Nintendo Switch flink wat exclusieve titels verwachten. Voornamelijk volgend jaar zal het stormlopen. Dit zijn de beste Switch exclusives 2019.

  10 Ontbrekende E3 2018 Games - Waar bleven deze titels?

  Tijdens E3 dit jaar zagen we een bijzondere focus van veel uitgevers op titels die in de nabije toekomst uitkomen, of soms zelfs dit jaar al. Toch zijn er een paar games waar het angstvallig stil voor was. Deze E3 2018 games hadden we verwacht, maar waren uiteindelijk nergens te bekennen.

  Bayonetta 3 Nieuws

  Nieuwe Platinum Games game in ontwikkeling

  Er is een nieuwe Platinum Games game in ontwikkeling. Er wordt dan niet Bayonetta 3 bedoeld, want daarvan weten we al dat die in ontwikkeling is. Het gaat hier om een uiterst geheim project.

  Bayonetta 3 Switch release aangekondigd tijdens The Game Awards

  Er komt een Bayonetta 3 Switch release aan, dat is gisteren bekendgemaakt tijdens The Game Awards. Nintendo heeft aangekondigd dat ze samen met Platinum Games hard aan het werk is voor de nieuwe game, die exclusief voor de Nintendo Switch zal zijn.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.