Battlezone VR

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door Rebellion

  7

  Battlezone VR Artikelen

  Battlezone VR Review - Een tank besturen in Virtual Reality

  Atari’s klassieke first-person tank shooter heeft net als Rez Infinite een reboot gekregen in de vorm van Virtual Reality. In een Tron-achtige wereld, overspoeld door vijandelijke tanks, is het aan jou de taak om in een tank te kruipen en vijanden te verslaan. Of dat zo gemakkelijk gaat lees je in de Battlezone VR review.

  Battlezone PSVR Hands on - Ouderwets tankgeweld

  De klassieker Battlezone zal voor veel mensen waarschijnlijk niet onbekend zijn. Het rondrijden in first person en het neerschieten van vijandige tanks is iets waar de game al die jaren geleden bekend mee is geworden. Volgens Sony leent de formule zich zeer goed voor de PlayStation VR. Of dat ook klopt lees je in de Battlezone PSVR Hands on.

  Top 10 E3 VR Games - Virtual Reality op z'n best

  Naast de conventionele console en PC games waren er ook genoeg E3 VR games te zien dit jaar. Maar welke E3 VR games waren nu het beste? Je leest het hier in onze top 10 E3 VR games; de titels die je in de gaten moet houden.

  Sony PlayStation VR Games Hands-on - Aan de slag met Aim Controller!

  De E3 is in volle gang en na de indrukwekkende conferentie van Sony konden we niet wachten om met PlayStation VR aan de slag te gaan. Onze ervaringen met de PlayStation VR, de nieuwe controller en meerdere indietitels lees je in de Sony PlayStation VR games hands-on!

  Battlezone VR Nieuws

  PSVR demo disc nu beschikbaar in de PlayStation Store

  Virtual Reality wordt steeds beter. Er komen steeds meer games uit en zo ook voor de PlayStation variant. Nu is er een nieuwe demo disc beschikbaar voor PSVR in de PlayStation Store. Hierin zitten maar liefst negen games om uit te proberen.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PlayStation VR demo's gratis bij aankoop PSVR

  Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation VR geleverd wordt met acht games op een PlayStation VR demodisc. Kopers van de VR-bril kunnen dan direct aan de slag met probeerversies van enkele virtual reality games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.