Battlefield Hardline

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts

  6.5

  Battlefield Hardline Artikelen

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Visceral Games wiki - XGN Biografie

  In de laatste week van juli hebben wij aandacht besteed aan Retro Studios, de maker van Metroid Prime en Donkey Kong Country Returns. Deze week staat Visceral Games, de ontwikkelaar achter Dead Space, in onze spotlight! Lees er meer over in onze Visceral Games wiki special.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Xbox Live Deals week 22 - Battleborn, NBA 2K16 en GTA 5

  Elke dinsdag of woensdag is het weer zover, Xbox Live Deals die een week lang aanhouden. Zoals elke week zijn er weer verschillende games met wisselende kortigen te krijgen via de Xbox Store. De Xbox Live Deals week 22 zijn onder andere Battleborn en GTA 5

  Top 10 beste first-person shooters van 2015

  Ook in 2015 hebben we menig shootergame mogen verwelkomen binnen onze collectie. Van schieten in de ruimte tot het afknallen van nazi's, gamers wereldwijd hebben weer kansen genoeg gekregen om hun lood af te vuren. Maar welke first-person shooters zijn nou het beste van 2015? Je leest het in de top 10 beste first-person shooters van 2015 special!

  Battlefield Hardline Nieuws

  PS Now update februari 2019 - Goede toevoegingen aan een al gigantische collectie

  PS Now heeft een indrukwekkend grote collectie aan games die gespeeld kunnen worden met een subscription op de dienst. In februari 2019 komen er nog meer titels naar PS Now. Bekijk hier de volledige lijst aan titels die in de PS Now update van februari zitten.

  Battlefield beta test nieuwe UI voor Battlefield 1, 4 en Hardline

  Er is op dit moment een gesloten bèta aan de gang in Battlefield 4. Deze Battlefield beta test een nieuw systeem voor squads alsmede een functie waarbij Battlefield 1, 4 en Hardline dichter bij elkaar komen.

  Battlefield 4 aanbieding - Game is tijdelijk 5 euro

  Wanneer je Battlefield 4 nog niet hebt aangeschaft, maar deze nog wel graag wilt spelen. Dan is het nu een goed moment om de titel alsnog aan te schaffen. DICE heeft laten weten dat door een nieuwe Battlefield 4 aanbieding de game nog maar 4.99 euro kost. Ook Hardline is in de aanbieding.

  Battlefield 4 DLC en Hardline DLC gratis te downloaden

  Vanaf vandaag zal EA de Battlefield 4 DLC en Hardline DLC gratis beschikbaar stellen. Spelers kunnen de DLC's downloaden voor de verschillende platformen. De actie duurt tot 10 mei.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.