Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Digital Illusions en uitgegeven door Digital Illusions

  Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam Artikelen

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Top 5 beste Battlefield games

  Het is zo ver! Het volk heeft beslist. Jullie, de XGN lezers hebben en masse gestemd op wat volgens jullie de beste Battlefield game uit de franchise is. Bekijk hier de top 5 beste Battlefield games en ga daarna lekker aan de slag in je eigen favo Battlefield game.

  Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam Nieuws

  DICE is Bad Company niet vergeten

  Hoewel DICE op het moment druk genoeg is met games als Battlefield 4, Mirror's Edge 2 en Star Wars Battlefront, geeft de studio aan dat ze het Battlefield Bad Company team niet vergeten zijn.

  Fox is bezig met tv-show gebaseerd op Battlefield: Bad Company

  De overzetting van game naar film is er eentje waarvan we niet meer opkijken. Tv-series gebaseerd op games zie je een stuk minder vaak. De Amerikaanse televisiezender FOX ziet het echter wel zitten om Battlefield: Bad Company om te zetten in een serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.