Battlefield: Bad Company 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE & Digital Illusions en uitgegeven door Electronic Arts, Digital Illusions & DICE

  6.5

  Battlefield: Bad Company 2 Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Top 5 beste Battlefield games

  Het is zo ver! Het volk heeft beslist. Jullie, de XGN lezers hebben en masse gestemd op wat volgens jullie de beste Battlefield game uit de franchise is. Bekijk hier de top 5 beste Battlefield games en ga daarna lekker aan de slag in je eigen favo Battlefield game.

  Battlefield: Bad Company 2 - Onslaught DLC Review

  DICE's topper Battlefield: Bad Company 2 is een multiplayer modus rijker in de vorm van de Onslaught modus. Deze modus is een evenbeeld van Horde uit Gears of War 2, maar is dit downloadbaar content het geld wel waard?

  Battlefield: Bad Company 2 Review

  Bijna twee jaar geleden kwam ontwikkelaar DICE met Battlefield: Bad Company, een nieuwe game in de Battlefield-franchise die voor het eerst een volledige singleplayer bevatte. Echter was dit geen regelrechte topper. De vier mannen van de B-company zijn dit jaar weer terug in hun nieuwste game. Maar wordt Battlefield: Bad Company 2 dit jaar wel een absolute topper?

  Battlefield: Bad Company 2 Nieuws

  Battlefield Bad Company 3 release op komst volgens YouTuber

  Waar we vorig jaar Battlefield 1 zagen verschijnen, is er dit jaar geen militaire shooter van DICE op de markt gekomen. Maar volgend jaar keert de serie terug en niet met zomaar een nieuw deel. Een YouTuber beweert namelijk dat het een Battlefield Bad Company 3 release betreft.

  Battlefield Bad Company 2 is nu Xbox Backwards Compatible

  Er is een nieuwe lading met games Xbox Backwards Compatible gemaakt. Het zijn in totaal zeven nieuwe games en bevat onder andere Battlefield: Bad Company 2. Met Xbox Backwards Compatible kun je Xbox 360 games op de Xbox One spelen.

  Battlefield: Bad Company 2 en Darksiders II gratis in oktober Games with Gold actie

  Microsoft bevestigd dat Battlefield: Bad Company 2, Darksiders II en Chariot in de Games with Gold-actie van oktober zitten. De games zijn voor XBL Gold-leden de komende maand gratis te downloaden voor de Xbox 360.

  EA werkt aan Battlefield game voor mobieltjes

  Electronic Arts werkt aan een Battlefield game voor de mobiele platformen. Dat heeft het hoofd van die mobiele ontwikkeling van EA, Frank Gibeau, gezegd.

  DICE is Bad Company niet vergeten

  Hoewel DICE op het moment druk genoeg is met games als Battlefield 4, Mirror's Edge 2 en Star Wars Battlefront, geeft de studio aan dat ze het Battlefield Bad Company team niet vergeten zijn.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.