Battlefield: Bad Company

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE & Digital Illusions en uitgegeven door Electronic Arts & Digital Illusions

  8.3

  Battlefield: Bad Company Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Top 5 beste Battlefield games

  Het is zo ver! Het volk heeft beslist. Jullie, de XGN lezers hebben en masse gestemd op wat volgens jullie de beste Battlefield game uit de franchise is. Bekijk hier de top 5 beste Battlefield games en ga daarna lekker aan de slag in je eigen favo Battlefield game.

  Battlefield: Bad Company Review

  Battlefield: Bad Company ligt sinds kort in de winkels en is de tweede poging om de Battlefield franchise succesvol naar de consoles te brengen. Of dit gelukt is kun je lezen in deze recensie van Battlefield: Bad Company.

  Battlefield: Bad Company Preview

  Veel mensen keken uit naar de Battlefield: Bad Company bèta. Wij waren dan ook zeer enthousiast dat wij met deze bèta aan de slag mochten. Maar was het enthousiasme terecht?

  Battlefield: Bad Company Nieuws

  Battlefield Bad Company gratis met EA Access

  Battlefield Bad Company gratis? Yes! Omringd door 'slecht gezelschap' kun je met een abonnement op EA Access je een weg banen door het slagveld. Dat heeft de uitgever op zijn officiële twitterkanaal bekendgemaakt. Bad Company is nu al in The Vault te vinden van EA Access.

  DICE is Bad Company niet vergeten

  Hoewel DICE op het moment druk genoeg is met games als Battlefield 4, Mirror's Edge 2 en Star Wars Battlefront, geeft de studio aan dat ze het Battlefield Bad Company team niet vergeten zijn.

  DICE: 'Battlefield: Bad Company is niet dood'

  Ondanks dat een nieuw deel niet in actieve ontwikkeling is, is de Battlefield: Bad Company reeks volgens ontwikkelaar DICE alles behalve dood. Fans mogen dus blijven hopen op Battlefield: Bad Company 3.

  Fox is bezig met tv-show gebaseerd op Battlefield: Bad Company

  De overzetting van game naar film is er eentje waarvan we niet meer opkijken. Tv-series gebaseerd op games zie je een stuk minder vaak. De Amerikaanse televisiezender FOX ziet het echter wel zitten om Battlefield: Bad Company om te zetten in een serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.