Battlefield 3 Nieuws

  Battlefield 3 Armored Kill nu live op Xbox 360

  Xbox 360-bezitters die lid zijn van Battlefield Premium kunnen vanaf vandaag losgaan met de nieuwe downloadbare content voor het spel, Armored Kill.

  Nieuwe patch Battlefield 3 nu te downloaden

  De nieuwste patch voor de militaire shooter Battlefield 3 zal vandaag worden uitgegeven. Dit samen met de nieuwe uitbreiding voor de game, Armored Kill. In de patch zullen onder andere de wapens flink onder handen worden genomen.

  DICE: 'Support Battlefield 3 na beloofde DLC hangt af van de fans'

  Nadat de vijf aangekondigde map-packs voor Battlefield 3 zijn verschenen hangt het van de gamer af of er nog meer nieuwe updates voor het spel zullen verschijnen, zegt ontwikkelaar DICE in een interview met Australische website AusGamers.

  Battlefield 3 Armored Kill krijgt een releasedatum

  Het heeft even geduurd maar we weten nu de precieze releasedatum van de Armored Kill uitbreiding voor Battlefield 3. PlayStation 3-gamers die lid zijn van Battlefield Premium mogen als eerste met de content aan de slag.

  DICE verviervoudigt aantal PS3- en 360-servers voor Battlefield 3

  De console community van Battlefield 3 heeft DICE veelvuldig gevraagd om meer servers online te gooien die door de ontwikkelaar worden beheerd. DICE heeft hiernaar geluisterd en verviervuldigt het aantal servers.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 domineert nog altijd Xbox Live

  Call of Duty: Modern Warfare 3 is nog altijd zeer populair onder de Xbox 360 bezitters. Uit een peiling die in de week van 13 augustus gehouden werd, blijkt dat het spel nog steeds het meest gespeeld wordt op Microsoft's online service.

  Battlefield 3 krijgt een Premium Edition

  Vanmiddag is de persconferentie van Electronic Arts, voorafgaand aan de Gamescom, gehouden. Stiekem werd door velen gehoopt op nieuwe aankondigingen van EA, misschien zelfs wat nieuws over Battlefield 4. Wat dat betreft viel het wat tegen, maar er is wel iets nieuws omtrent Battlefield 3.

  Battlefield 3 Premium Edition duikt op op Amazon

  De Canadese versie van Amazon vermeldde onlangs een Battlefield 3 Premium Edition op zijn website. Volgens de winkel verschijnt de speciale uitvoering op 15 september en kost zij 69,99 Canadese dollar, wat neerkomt op ongeveer 57 euro.

  Battlefield viert tiende verjaardag

  De Battlefield franchise viert vandaag haar tiende verjaardag. Dat deed zij tijdens de Game Developers Conference die op dit moment plaatsvindt.

  1,3 miljoen abonnees voor Battlefield Premium

  In korte tijd is Battlefield Premium tot een groot succes uitgegroeid voor uitgever Electronic Arts. Ondertussen kent de dienst al 1,3 miljoen abonnees.

  Eerste details Battlefield 3 Aftermath DLC

  DICE heeft de eerste details bekend gemaakt van de vierde downloadbare content voor Battlefield 3, genaamd Aftermath. De DLC bevat vier stedelijke mappen, nieuwe gamemodi, achievements en meer.

  EA blijft Battlefield 3 ondersteunen na release deel vier

  Laatst werd duidelijk dat als je Medal of Honor: Warfighter in huis haalt, je een bèta code voor Battlefield 4 krijgt voor eind volgend jaar. Gelukkig weet EA ons te melden dat de ondersteuning voor Battlefield 3 ook na de release van Battlefield 4 gewoon blijft bestaan.

  DICE nog lang niet klaar met Battlefield 3

  Ondanks het feit dat Battlefield 4 onlangs al is aangekondigd, is DICE nog lang niet klaar met Battlefield 3. De ontwikkelaar beklemtoont dat er nog veel voor de titel op komst is.

  Volgende uitbreiding Battlefield 3 in september

  Het volgende uitbreidingspakket van Battlefield 3, Armored Kill, zal in september verschijnen. Dat is in navolging van het onlangs verschenen Close Quarters.

  Origin, Battlelog en multiplayer Battlefield 3 vanavond tijdelijk uit de lucht

  Vanavond zullen verschillende diensten van Electronic Arts tijdelijk uit de lucht worden gehaald. Dat maakt het bedrijf bekend via de officiële Twitterpagina van zijn Battlefield franchise.

  Lead designer Battlefield 3 verlaat DICE

  De lead designer van onder andere Battlefield 3 maakt bekend ontwikkelaar DICE te zullen verlaten. De beste man speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van games als Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3.

  Deze week dubbel XP in Battlefield 3

  Spelers kunnen deze week rekenen op een verdubbeling van de ervaringspunten in Battlefield 3. Premium leden kunnen de gehele week van deze actie genieten en de speler zonder abonnement slechts een paar dagen.

  Electronic Arts wil naast Battlefield Premium abonneediensten voor andere franchises

  Mogelijk zullen bepaalde franchises van uitgever Electronic Arts in de toekomst een vergelijkbare abonneedienst bieden als Battlefield Premium. Dat is als we Frank Gibeau, president van EA Labels, mogen geloven.

  Battlefield 3 is 15 miljoen keer verkocht

  Uitgever Electronic Arts heeft ten monde van Frank Gibeau, president van EA Labels, laten weten dat shooter Battlefield 3 15 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

  EA: 'Battlefield Premium is beter dan Call of Duty Elite'

  Uitgever Electronic Arts vindt dat Battlefield Premium 'overtreft' wat concurrent Activision doet met Call of Duty Elite. Dat laat Frank Gibeau, president van EA Labels, in een interview met GamesIndustry weten.

  Battlefield 3 Premium heeft 800.000 abonnees

  De premium dienst van Battlefield 3 heeft in de eerste twee weken van zijn bestaan 800.000 mensen over weten te halen voor de dienst te betalen. Uitgever Electronic Arts is tevreden.

  Battlefield 3: Close Quarters DLC volgende week naar PC en 360

  Nog een weekje wachten en de nieuwe Battlefield 3 Close Quarters DLC is beschikbaar voor Xbox 360 en de PC. De DLC is vanaf nu al exclusief downloadbaar op de PlayStation 3 en de 26ste kunnen bezitters van de overige consoles ermee aan de slag.

  Komend weekend dubbele XP in Battlefield 3

  Spelers van de EA-shooter Battlefield 3 kunnen komend weekend rekenen op een verdubbeling van de XP in de multiplayermodi. Het aanbod geldt van 09:01 uur op 16 juni tot 08:49 uur op 18 juni.

  Battlefield Premium een week exclusief voor PS3

  De eerder uitgelekte Battlefield Premium service zal een week lang exclusief te downloaden zal zijn voor de PlayStation 3. Dit maakte EA bekend tijdens haar E3-persconferentie.

  EA geeft prijskaartje vrij van Battlefield Premium

  Een paar dagen geleden kondigde Electronic Arts de service Battlefield Premium aan voor Battlefield 3. De uitgever geeft nu ook het prijskaartje vrij dat er aan komt te hangen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.