Battlefield 3 Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  Battlefield Bad Company 2 is nu Xbox Backwards Compatible

  Er is een nieuwe lading met games Xbox Backwards Compatible gemaakt. Het zijn in totaal zeven nieuwe games en bevat onder andere Battlefield: Bad Company 2. Met Xbox Backwards Compatible kun je Xbox 360 games op de Xbox One spelen.

  'Jaarlijkse release Battlefield verwoest franchise'

  Electronic Arts heeft ervoor gekozen om niet elk jaar, maar om het jaar een Battlefield game uit te geven. Blake Jorgensen, de chief financial officer van EA zegt dat een jaarlijkse release ten koste gaat van kwaliteit en uniekheid.

  DICE: 'Battlefield 3 was soms oneerlijk'

  In een interview met VG247 heeft de creative director van Battlefield 4, Lars Gustavsson, met enige wrok teruggekeken op het laatste deel in de Battlefield serie, deel drie namelijk.

  Battlefield 3 in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360, waarin deze week aandacht uitgaat naar de shooter Battlefield 3.

  Nieuwe Humble Bundle loopt als een trein

  Vanmorgen berichtten wij over een nieuwe Humble Bundle die volledig in het teken staat van Electronic Arts. Deze bundel doet het beter dan ooit, want binnen een dag weet het meer te verkopen dan alle vorige bundels.

  Nieuwe Humble Bundle vol met EA-games

  Als je acht AAA-games van Electronic Arts wilt hebben moet je bij Humble Bundle zijn. Het pakket staat namelijk geheel in het teken van Electronic Arts.

  Tot 27 mei dubbele ervaringspunten in Battlefield 3

  Enthousiaste schietfanaten kunnen vanaf nu tot en met maandag dubbele ervaringspunten verdienen in Battlefield 3, ongeacht het platform waar zij de game op spelen. Dit laat ontwikkelaar DICE weten op Twitter.

  Battlefield 3 centraal in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  Gisteren was de nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360 nog niet bekend, vandaag wel. Deze week staat geheel in het teken van Battlefield 3.

  Storing op Battlefield 3's Battlelog komt door externe aanvallen

  De servers van DICE lagen er vandaag een aantal keer uit, en daardoor hadden veel gamers moeilijkheden met het verbinden met Battlefield 3 en Battlelog.

  XGN daagt je uit in de Battlefield 3 livestream

  Vanmiddag om 16:00 gaan we live met Battlefield 3, jij kunt meekijken, meechatten en natuurlijk ook meespelen. Hugo daagt je uit om mee te doen en hem te verslaan in de game.

  OPROEP: Doe morgenmiddag mee met onze Battlefield 3 livestream

  Vorige maand speelden wij twee uur lang Call of Duty: Black Ops II met jullie op de Xbox 360 en PlayStation 3. Morgen - zoals elke laatste vrijdag van de maand - is het alweer tijd voor een volgende livestream. Dit keer spelen wij Battlefield 3, een mooie timing zo met de aankodiging van Battlefield 4 deze week.

  OPROEP: Doe vrijdag mee met onze Battlefield 3 livestream

  Vorige maand speelden wij twee uur lang Call of Duty: Black Ops II met jullie op de Xbox 360 en PlayStation 3. Aanstaande vrijdag - zoals elke laatste vrijdag van de maand - is het alweer tijd voor een volgende livestream. Dit keer spelen wij Battlefield 3, eveneens op de consoles!

  Battlefield 3 patch voor 360 nu live, is 1,92 GB groot

  De Xbox 360-versie van Battlefield 3 heeft vandaag een patch gekregen. En niet zomaar één. Nee, deze update zorgt ervoor dat de game zich kan voorbereiden op de komst van de 'End Game' uitbreiding, die binnenkort op Microsoft's console belandt.

  DICE: 'Battlefield 3 DLC legt de lat hoger voor DLC'

  Volgens DICE zorgt de ontwikkelaar er met Battlefield 3 voor dat de lat voor downloadbare content hoger komt te liggen. De ontwikkelaar denkt dat de rest van de industrie niet zal achterblijven.

  Battlefield 3 End Game DLC deze maand verkrijgbaar

  De nieuwe DLC voor Battlefield 3 komt deze maand uit. De releasedata voor de verschillende versies zijn verspreid over de hele maand.

  Battlefield 3 en alle DLC extra goedkoop op Origin

  Een week lang is alle DLC voor de PC-versie van Battlefield 3, en de game zelf voor een zacht prijsje verkrijgbaar via Origin.

  DICE onthult details nieuwe DLC Battlefield 3

  Ontwikkelaar DICE heeft informatie vrijgegeven over zijn nieuwe pakket downloadbare content voor de populaire shooter Battlefield 3.

  Battlefield 3: Aftermath vanaf nu beschikbaar

  Voor de bezitters van Battlefield 3 is het moment aangebroken: de downloadbare content (DLC) Aftermath is vanaf nu verkrijgbaar. Je dient daarvoor echter wel de PlayStation 3-versie te bezitten en Premium-lid zijn.

  Battlefield Premium telt twee miljoen leden

  Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Battlefield Premium, een abonneedienst voor Battlefield 3, inmiddels twee miljoen leden telt.

  Toch geen kleuraanpassing in patch Battlefield 3

  De opkomende patch voor Battlefield 3 bevat toch geen console command voor het uitzetten van 'color grading'. Fans zijn gisteren dus blij gemaakt met een dode mus.

  Battlefield 3: Aftermath bevat dinosaurus easter egg

  Fans van Battlefield 3 hebben al een tijd lang geschreeuwd om een uitbreiding met dinosauriërs. Dit opmerkelijke verzoek is ontwikkelaar DICE niet ontgaan en dat heeft ertoe geleid dat de studio een gerelateerde easter egg in de opkomende uitbreiding Aftermath heeft gestopt.

  Patch voegt meer kleur toe aan Battlefield 3

  Er was al een mod die de kleuren in Battlefield 3 een opgepoetst tintje gaf, maar die was verboden. Ontwikkelaar DICE heeft nu toch toegegeven en komt met een patch die een soortgelijke functie als de mod heeft.

  Voorlaatste Battlefield 3 DLC verschijnt eind november

  Ontwikkelaar DICE heeft aangekondigd dat Battlefield 3: Aftermath, de voorlaatste DLC voor Battlefield 3, vanaf 27 november beschikbaar zal zijn.

  Battlefield 3: Armored Kill nu verkrijgbaar voor Xbox 360 en PC

  Xbox 360- en PC-bezitters kunnen vanaf vandaag losgaan met de nieuwe downloadbare content voor het spel, Armored Kill.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.