Battlefield 3 Artikelen

  Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

  Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Drie PS3 remasters die we willen zien!

  Na een selectie te hebben gemaakt van PS2 titels die een remaster verdienen, hebben wij nu ook een mooie lijst met PS3 remasters die wij willen zien. De lijst die wij hebben samengesteld bestaat niet uit alleen PlayStation exclusives. Zo hebben wij ook multiplatform games gekozen of overwogen, die wij graag met de kracht van de PS4 willen spelen.

  Top 10 beste Battlefield multiplayer maps

  In het recentelijk aangekondigde Battlefield 1 zullen fans weer met veel anticipatie aan de slag gaan op de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Met een franchise die al meer dan 14 jaar shooterfans gigantische maps en uitgebreide oorlogsvoering biedt komen er natuurlijk ook een heleboel maps voorbij. De top 10 beste Battlefield multiplayer maps vind je hier!

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Top 5 beste Battlefield games

  Het is zo ver! Het volk heeft beslist. Jullie, de XGN lezers hebben en masse gestemd op wat volgens jullie de beste Battlefield game uit de franchise is. Bekijk hier de top 5 beste Battlefield games en ga daarna lekker aan de slag in je eigen favo Battlefield game.

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Dit zijn de ingrediënten voor een goede first-person shooter

  First-person shooters. We hebben er in de afgelopen jaren extreem veel gehad in allerlei soorten en maten. Kort geleden is Destiny verschenen, eentje waar natuurlijk een enorme hype omheen is ontstaan. Maar wat maakt een shooter nou daadwerkelijk tot een toffe ervaring? Wij noemen een aantal punten waar, naar onze mening, een shooter tegenwoordig absoluut aan moet voldoen om het labeltje 'goed' te verdienen.

  De 10 mooiste PS3 en Xbox 360 games

  De afgelopen jaren hebben game-ontwikkelaars duizenden games gemaakt voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Sommige games staan vooral bekend om hun oerlelijke graphics, terwijl andere juist om hun graphics worden geprezen. Vorige week vroegen wij jullie welke games voor de twee last-gen consoles over de allermooiste graphics bezitten. Ongeacht of de gameplay het waard is of niet, welk spel wint de schoonheidsprijs?

  Stem: De 10 games met de mooiste graphics

  Elk jaar komen er weer games uit waarbij onze ogen uitpuilen van de prachtige graphics. Of ze nou een goede gameplay hebben of niet, sommige games zijn gewoon een plaatje om naar te kijken. Nu met de Xbox One en PlayStation 4 zijn graphics zelfs nóg geavanceerder. Tijd om terug te kijken op de generatie die nu tot zijn eind komt. Daarom vragen wij: welke game voor de Xbox 360 of PS3 heeft volgens jou de beste graphics?

  PlayStation Store Update - Battlefield 3 & Gran Turismo 6 demo

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Een extraatje voor jullie

  Ook deze week weer de verplichte Xbox Live Update. We spreken ditmaal een nieuwe arcadegame, twee uitbreidingen en een demo. Over welke games we het hebben? Dat lees je hieronder! Oh, en we hebben zelfs een extraatje voor jullie.

  Battlefield 3: End Game Review

  Schieten kun je in heel veel games. De grootste shooters zijn echter toch wel Battlefield en Call of Duty. Battlefield 3 heeft zijn laatste downloadbare content mogen ontvangen, en die richt zich op vlaggen en motoren. We hebben het over End Game.

  Battlefield 3: Aftermath Preview

  Na drie eerdere contentpakketten is het eind november tijd voor het vierde uitbreidingspakket voor Battlefield 3. Vier nieuwe mappen, verschillende voertuigen, een gamemodus en een kruisboog worden hiermee toegevoegd. Wij ondervonden in Londen een eerste kennismaking met Aftermath en onze eerste indruk kun je lezen in deze impressie.

  Wekelijkse Xbox Live Update - De gulden middenweg

  Na twee fenomenale weken lijkt Microsoft een perfect tempo te hebben gevonden. Deze keer brengt het bedrijf ons arcadegames en een nieuwe demo. Genoeg om van te genieten, dus!

  Battlefield 3: Close Quarters Review

  Al gelijk bij de lancering van Battlefield 3 kregen spelers het eerste uitbreidingspakket voor hun kiezen. Met Back to Karkand werden fans meegenomen naar de beste maps uit Battlefield 2. Met dit tweede uitbreidingspakket neemt DICE ons opnieuw mee, ditmaal is het handig als je geen last hebt van claustrofobie.

  Battlefield Premium: Wat voegt het toe?

  Of je het nu zint of niet, EA komt met een zeer goed vergelijkbare service als Call of Duty Elite. Battlefield Premium geeft je, na een betaling van vijftig euro, toegang tot allerlei exclusieve content voor Battlefield 3. Wij hebben onze accounts geüpgraded tot ‘Premium’ en zijn voor jullie gaan uitzoeken wat deze service biedt.

  Battlefield 3: Close Quarters Preview

  Met verschillende downloadbare pakketten wil Electronic Arts een nieuwe dimensie geven aan het begrip DLC. Geen slappe toevoegingen meer, maar echte content die de houdbaarheidsdatum van een bepaald spel met minstens een maand verlengt. De nieuwe content van Battlefield 3, Close Quarters, lijkt dit weer te bevestigen.

  Battlefield 3: Back to Karkand Review

  Met Back to Karkand voegt ontwikkelaar DICE naast vier nieuwe, maar bekende, maps ook nog eens een heleboel nieuwe wapens en voertuigen toe aan Battlefield 3. Wij gingen met de DLC aan de slag en hieronder kun je lezen wat wij ervan vonden.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Joe Danger & Sonic CD

  Menig Xbox-gamer zal het hebben gemerkt: het Xbox Live Dashboard is vernieuwd! Om dat te vieren, is er een hele hoop aan nieuwe content verschenen.

  Battlefield 3 Review

  Battlefield 3 was ongetwijfeld de grootste hype van de afgelopen maanden in het land der videospelletjes. Al ongeveer sinds de aankondiging van Battlefield 3 zijn ontwikkelaar DICE en uitgever Electronic Arts niet vies van wat gebluf ten opzichte van de concurrerende franchise Call of Duty. Veel gamers hadden hoge verwachtingen van Battlefield 3. In deze recensie lees je of DICE met de nieuwe Battlefield echt een topgame heeft neergezet.

  Battlefield 3 - Multiplayer Bèta Preview

  Het wordt weer knallen, knallen, knallen dit najaar! Dat kan onder andere in Battlefield 3, en dat zullen velen van jullie ook al gedaan hebben in de multiplayer bèta die gaande is. Wij konden ook niet wachten dus hebben we een helm opgezet en zijn zo in de bèta gesprongen. Wat we daarvan vonden lees je hier.

  Battlefield 3 - Co-op Preview

  Eerder konden jullie al onze eerste indruk lezen over Battlefield 3's multiplayer modus. Maar natuurlijk stond tijdens de Gamescom een andere modus van Battlefield 3 centraal: de co-op. Ditmaal draaide de game op de PlayStation 3. Wil je weten of er qua graphics een groot verschil is tussen de console- en de PC-versie? Lees dan zeker verder!

  Battlefield 3 - Multiplayer Preview

  Bijna elke week krijgen Rob en Hugo in de Vrijdagavondshow weer dezelfde vraag: Battlefield 3 of Modern Warfare 3? Tot voor kort hadden wij geen van beide gespeeld, maar op de Gamescom hebben wij alvast Battlefield 3 aan de tand mogen voelen. Nog steeds kunnen we geen volledig uitsluitsel geven over welke van twee games beter wordt, maar in de volgende alinea's lees je alvast onze eerste indrukken van DICE's nieuwste game.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.