Battlefield 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door Electronic Arts & DICE

  8

  Battlefield 3 Artikelen

  Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

  Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Drie PS3 remasters die we willen zien!

  Na een selectie te hebben gemaakt van PS2 titels die een remaster verdienen, hebben wij nu ook een mooie lijst met PS3 remasters die wij willen zien. De lijst die wij hebben samengesteld bestaat niet uit alleen PlayStation exclusives. Zo hebben wij ook multiplatform games gekozen of overwogen, die wij graag met de kracht van de PS4 willen spelen.

  Top 10 beste Battlefield multiplayer maps

  In het recentelijk aangekondigde Battlefield 1 zullen fans weer met veel anticipatie aan de slag gaan op de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Met een franchise die al meer dan 14 jaar shooterfans gigantische maps en uitgebreide oorlogsvoering biedt komen er natuurlijk ook een heleboel maps voorbij. De top 10 beste Battlefield multiplayer maps vind je hier!

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Battlefield 3 Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  Battlefield Bad Company 2 is nu Xbox Backwards Compatible

  Er is een nieuwe lading met games Xbox Backwards Compatible gemaakt. Het zijn in totaal zeven nieuwe games en bevat onder andere Battlefield: Bad Company 2. Met Xbox Backwards Compatible kun je Xbox 360 games op de Xbox One spelen.

  'Jaarlijkse release Battlefield verwoest franchise'

  Electronic Arts heeft ervoor gekozen om niet elk jaar, maar om het jaar een Battlefield game uit te geven. Blake Jorgensen, de chief financial officer van EA zegt dat een jaarlijkse release ten koste gaat van kwaliteit en uniekheid.

  DICE: 'Battlefield 3 was soms oneerlijk'

  In een interview met VG247 heeft de creative director van Battlefield 4, Lars Gustavsson, met enige wrok teruggekeken op het laatste deel in de Battlefield serie, deel drie namelijk.

  Battlefield 3 in Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360, waarin deze week aandacht uitgaat naar de shooter Battlefield 3.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.