Battleborn

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter

  Gemaakt door Gearbox Software en uitgegeven door 2K Games

  7.5

  Battleborn Artikelen

  Top 5 game flops 2016 - Welke voldoen niet aan de hype?

  2016 was over het algemeen een goed jaar met veel nieuwe games van hoog niveau. Helaas is er ook een aantal games die niet aan de de verwachtingen hebben voldaan en dus tegenvallen. In deze special lees je de top 5 game flops 2016!

  Xbox Live Deals week 22 - Battleborn, NBA 2K16 en GTA 5

  Elke dinsdag of woensdag is het weer zover, Xbox Live Deals die een week lang aanhouden. Zoals elke week zijn er weer verschillende games met wisselende kortigen te krijgen via de Xbox Store. De Xbox Live Deals week 22 zijn onder andere Battleborn en GTA 5

  Battleborn of Overwatch - Hoe onderscheiden de shooters zich?

  Battleborn ligt net in de winkels en Overwatch heeft zijn releasedatum aan het einde van deze maand. Op het eerste gezicht lijken deze twee titels enorm veel op elkaar, maar zijn toch heel anders! Daarom is het handig om de twee te vergelijken zodat jij zelf kan bepaalen welke bij jou past. Battleborn of Overwatch?

  Battleborn co-op details - Een overzicht van alle mogelijkheden

  Sinds vorige week is de nieuwe game van Gearbox Software, Battleborn, verkrijgbaar. Een titel gecreëerd door de makers van Borderlands. Dan moet de co-op natuurlijk hilarisch, fantastisch en schietgraag zijn. Hier vind je de Battleborn co-op details met alles wat je moet weten!

  Win - Battleborn prijsvraag: goodies!

  Battleborn is onlangs verschenen en dat betekent dat je ook al hebt kunnen meedoen aan een aantal potjes Battleborn. Maar natuurlijk is tijdens het spelen van een game natuurlijk niets zo leuk als wanneer je er de juiste merchandise bij hebt. Daarom hebben we deze Battleborn prijsvraag in het leven geroepen!

  Battleborn Nieuws

  Laatste Battleborn update uitgebracht

  De laatste Battleborn update is uitgerold in het spel. Deze werd recent al aangekondigd door Gearbox, maar is nu te downloaden.

  Gearbox stopt met Battleborn updates

  Het einde van Battleborn lijkt nabij nu ontwikkelaar Gearbox besloten heeft geen Battleborn updates meer uit te brengen voor de MOBA. Dat bevestigt Randy Varnell, creative director van de game.

  Battleborn Free Trial aangekondigd door Gearbox

  Gearbox komt met een Battleborn Free Trial. Dat maakte de ontwikkelaar bekend. Met de Free Trial kan de multiplayer van het spel gratis worden gespeeld.

  Battleborn DLC 4 vanaf vandaag beschikbaar

  Voor de release van Battleborn werd al bekendgemaakt dat er in totaal vijf DLC packs voor de game zullen verschijnen. Vandaag is Battleborn DLC 4 beschikbaar gesteld. Deze DLC heet 'Montana and the Demon Bear' en brengt nieuwe content naar de game.

  Battleborn Winter Update heeft veel content voor je klaarstaan

  2K en Gearbox Software hebben heel wat nieuwe content voor je klaarstaan. Alle nieuwe content hebben ze samengevoegd om de zogenaamde Battleborn Winter Update.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.